Programozó informatikus?
16 éves vagyok, 10-es.
Igencsak érdekel az informatika,programozás,matek irány.
Emelt Informatikát veszek fel valószínűleg 11-ben.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyire késő ha ezt most kezdem el? Valamint mennyire éri ez meg manapság? És hogy melyik egyetemet javasolnátok leginkább erre?:D
A válaszokat előre is köszönöm
Semennyire nem késő, ez éri meg kvázi a legjobban.
Jelenlegi alapotok alapján ne az eltet, és szerintem ez 2 év múlva sem lesz máshogy.
Egy tanács, nem egyetemen fognak megtanítani jól programozni, jó ha van affinitásod, de sikeres akkor lehetsz könnyen ha erdekel annyira, hogy már külső kényszer nélkül, önszorgalomból is programozol mielőtt odakerülsz.
Az egyetem csak 1-2 nyelv szintaxisaval ismertet meg, átadja a “ gondolkodás módot “ és valahol elhelyez hogy na ez a játszótér jó szórakozást. És bzi sok matek.
Szó szerint semennyire sem késő. Ha érdekel a programozás, pár hónap alatt valszeg magasabb szintre fogsz jutni, mint amit az egyetem tanít az első évben.
Egyetem választásról csak annyit tudok mondani, hogy az eltét úgy kerüld el, mint a kupac kutyaszart a járda közepén. Nagy ívben.
Amennyiben érdekel a matek is, akkor a kollégával szemben nagyon is ajánlom az ELTE-t!!!
Azért nem szokták szeretni, mert még mindig hű az előző elnevezéséhez "programtervező matematikus". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!