Szerintetek jelentkezzek újra az iskolába? Egyetemre? NKE
2008 ban érettségiztem. szerettem volna menni a rendőrtisztire is, de nem azt jelöltem meg elsőnek, hanem a gábor dénesen a webprogramozói szakot. ami, mint később kiderült semmit nem ért, keveset tájékoztattak, tanítás szinte semmi csak értelmetlen előadások tömkelege(mint kiderült csak ennél a sulinál nagyon rossz).
már a gimnáziumban is dolgoztam és mivel a megélhetésem fontosabb volt, így 2 év után otthagytam. most egész jól megélünk párommal. mivel a munkámmal az életben kezdeni semmit nem tudok(nyugdíjam se lesz és hitelt sem kapok) így gondoltam újra belevágok a suliba mielőtt munkát váltanék. évek óta nézegetem és gondolkozok a régi zrínyi miklós nemzetvédelmi-, most új nevén nemzeti közszolgálati egyetemen. elég sok szak érdekel belőle(katonai, rendészeti, katasztrófavédelmi..).
iskola nélkül most is találnék olyan munkát, ami jól megfizetne. de az a régi meggyőződésem, hogy ezekkel a végzettségekkel állandó, jól fizető állásom lenne.
lassan szeretnénk házat venni, majd családot alapítani. attól is tartok, hogy esetleg valamelyik szak kötelező bentlakással lenne(1-2 hónap nem probléma de évekig nem szeretnék).
van valakinek tapasztalata? mit javasoltok?
mit gondoltok arról, ha iskola közben szülök? vagy egyből, miután elvégeztem és addig nem is dolgozom a végzettségemben?
illetve levelezőn érdemes-e ezeket letenni, vagy közben miből tudok beletenni a családi kasszánkba?(ha nem tudok iskola mellett dolgozni?)
bocsi hogy hosszú lett, előre is köszönöm a válaszokat!
29/L
Mennyire érdekel még a programozás? Ezeknek nézz utána: Green Fox Academy, Metu Jump, Codecool. Állásgaranciát vállal mindegyik.
Bár utóbbiról sok rosszat hallottam, például hogy kiszórják az emberek felét. Ja és nagyon drágák, de lehetőség van utófinanszírozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!