Károli Gáspár Református Egyetem jogi karáról át lehet jelentkezni Pázmányra jó tanulmányi eredménnyel?
Simán, ha szerencséd van az ott teljesített tárgyaidat is elfogadják.
Részletek itt: [link]
Viszont amit küldtél link abban sajnos az olvasható h minden egyes teljesített tárgy érdemjegye számít, én meg valamiért úgy gondoltam h csak a fő tárgyakat nézik (római jog, egyetemes és magyar állam és jogtörtenet)
Amúgy ez azon is múlik h van-e elég hely a szakon, pl ha simán van hely akkor nagyobb eséllyel vesznek át nem?
Kell minimum hatvan kredit először. Ez jobb esetben két félévet jelent a károlin, kell egy jó átlag és, hogy ne legyen 4-nél több elégtelened. Itt van, hogy mit kell beadni, mikor és hova: [link]
Formanyomtatványok: [link]
Feltételek: [link]
Rád van bízva, hogy hány tantrágyat akarsz elfogadtatni. A tárgyakat egyesével kell majd kérelmezni az átviteli bizottságnál. Nyilván azokat a tárgyakat amik kötelezőek itt és ott is azokat átviszed. Szabválokat hagyd, felesleges időhúzás, inkább csinálj majd itt többet. Viszont azokat a tárgyakat amik ott nem viszont itt kötelezőek (pl kánonjog, katolikus hit) el kell végezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!