6 hetes terhes vagyok, és többen ajánlották dr. Gáspár Attila nőgyógyászt Pápán. Hogy lehet a magánrendelésére jelentkezni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 13:55
1/6 anonim válasza:
Hivd fel a papai korhazat gondolom ott dolgozik, segitenek, megmondjak hogy mikor van a korhazban es talan a mobilszamat is. Hivd fel, es jelentkezz be. De lehet hogy a papai korhazban a szuleszet nogyogyaszaton van a maganrendelese is, ha tudsz menj el a korhazba.
2/6 anonim válasza:
Szia! Először is gratulálok.Én is hozzá járok nagyon rendes , lelkiismeretes csak ajánlani tudom!A köv. tel.számon kell hozzá bejelentkezni:06 30 205 81 24! Kedd és Péntek a rendelési napja!Az sztk utcájában rendel Séllyei u.
Minden jót kívánok
3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve, de nagyon köszönöm az elérhetőséget... Sokat segítettél. Jó babavárást neked is.
2008. okt. 27. 12:47
4/6 Arabell válasza:
Én is csak jót mondhatok. Felhívtam délután, hogy minél hamarabb szeretnék időpontot és már estére kaptam is.Nagyon kedves és figyelmes a betegeivel. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
5/6 anonim válasza:
Ugy latszik az evek alatt sokat valtozott...sajnos en nem tudok ilyen jokat mondani rola.
6/6 anonim válasza:
5-ös leírod mit tapasztaltál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!