Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik hazai orvosi egyetemen...

Melyik hazai orvosi egyetemen a legjobb a diakelet?

Figyelt kérdés
17eves vagyok es fogorvosnak keszulok, jovore erettsegizem. Eddig nagyon vonzott a Semmelweis FOK viszont sok embertol hallottam (es nyiltnapokon kicsot tapasztaltam is) hogy a sote tele van "kevesbe bulizos" emberekkel es hat en eleg szocializalodo vagyok. Persze tudom hogy emellett tanulnom is kell sokat, ezzel szerintem nem lenne problemam, szamomra viszont az egyik donto szerep hogy jo tarsasag vegyen korul, mert nem akarok az egyetemi eveimre akarcsak kicsit is negativ elmenykent visszagondolni. (A bulizason minimum hetente vagy kethetente 1-2 bulit gondolok kb vizsgaidoszak persze kivetel:D) egyebkent pesthez lakom a legkozelebb... de persze ez nem akadalya semminek

2018. jan. 2. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Hetente buli... felejtsd el, vagy ha nem akarod, akkor keress valami büfészakot inkább.
2018. jan. 2. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit tuloztam a szamokkal nyilvan ha tudnam mennyit tanulnak akkor alkalmazkodnek hozza, itt elsosorban az emberek szemelyisegere voltam kivancsi, baratnoim meselik hogy nagyon sok a "besavanyodott" lelek
2018. jan. 2. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hello! Én Pestre járok, és ne aggódj, vannak bulik :D

Szemeszter elején körülbelül minden héten van valami nagyobb szervezett buli, főleg gólyaként, amikor még a betűhétvége is bejön. Aztán a félév előrehaladtával mar egyre kevesebb, a végén meg csak a semester closing.

Mindenki maga dönti el melyikre megy és melyikre nem, persze az elején lévőkre könnyebb, mivel akkor meg nem kell annyit tanulni, mint a végén a hajrában, de tudok olyanról, aki minden bulin volt és meg jó jegyei is vannak. Ezt azonban majd évközben látod úgyis hogy mennyire fekszenek neked az akadályok és az alapján el tudod dönteni hogy mikor van az a pont hogy inkább tanulsz egy-egy buli helyett, de ez rajtad múlik

És amúgy a FOKosokra sok jelzőt hallottam mar eddig életemben, de a kevésbé bulizósat soha :D

2018. jan. 2. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj diákélete gondolom mindegyiknek van de hogy melyik a legjobb arra szerintem senki nem tud válaszolni mármint nem hiszem hogy bárki járt volna mind a 4 orvosira, enélkül meg összehasonlítani nem tudja senki.
2018. jan. 3. 04:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolso elotti komment kicsit megnyugtattal:)
2018. jan. 3. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én Debrecenről tudok nyilatkozni: Ha időd engedi, félév közben minden nap tudsz bulizni

3+1 egyetemi szórakozó hely van (Klinika, Kazánház, Lovarda + Hall)

Emellett rengeteg program megrendezésre kerül (Gólyatábor, Gólyahét, YoUDay, Debreceni Egyetemi Napok, Gólyabál, Kocsmatúrák, Medikus Hét stb. Szóval van program bőven :)

A Nagyerdei Campuson zöld környezetben a Klinika telepen van 2 kollégiumunk, amiket szinte csak medikusok laknak. Gólyatáborban a csoportok vegyesek, mind a 4 medikus karról (ÁOK, FOK, GYTK, NK) vannak benne hallgatók. Így már korán megismerkedhetsz számos emberrel. Egyáltalán nem szigetelődnek el egymástól a szakok és évfolyamok, segítjük egymást ahol tudunk (jó tanácsokkal, taktikákkal, anyagokkal stb.)

Megéri itt tanulni, én nem bántam meg! :)

2018. jan. 13. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!