Melyik hazai orvosi egyetemen a legjobb a diakelet?
Hello! Én Pestre járok, és ne aggódj, vannak bulik :D
Szemeszter elején körülbelül minden héten van valami nagyobb szervezett buli, főleg gólyaként, amikor még a betűhétvége is bejön. Aztán a félév előrehaladtával mar egyre kevesebb, a végén meg csak a semester closing.
Mindenki maga dönti el melyikre megy és melyikre nem, persze az elején lévőkre könnyebb, mivel akkor meg nem kell annyit tanulni, mint a végén a hajrában, de tudok olyanról, aki minden bulin volt és meg jó jegyei is vannak. Ezt azonban majd évközben látod úgyis hogy mennyire fekszenek neked az akadályok és az alapján el tudod dönteni hogy mikor van az a pont hogy inkább tanulsz egy-egy buli helyett, de ez rajtad múlik
És amúgy a FOKosokra sok jelzőt hallottam mar eddig életemben, de a kevésbé bulizósat soha :D
Én Debrecenről tudok nyilatkozni: Ha időd engedi, félév közben minden nap tudsz bulizni
3+1 egyetemi szórakozó hely van (Klinika, Kazánház, Lovarda + Hall)
Emellett rengeteg program megrendezésre kerül (Gólyatábor, Gólyahét, YoUDay, Debreceni Egyetemi Napok, Gólyabál, Kocsmatúrák, Medikus Hét stb. Szóval van program bőven :)
A Nagyerdei Campuson zöld környezetben a Klinika telepen van 2 kollégiumunk, amiket szinte csak medikusok laknak. Gólyatáborban a csoportok vegyesek, mind a 4 medikus karról (ÁOK, FOK, GYTK, NK) vannak benne hallgatók. Így már korán megismerkedhetsz számos emberrel. Egyáltalán nem szigetelődnek el egymástól a szakok és évfolyamok, segítjük egymást ahol tudunk (jó tanácsokkal, taktikákkal, anyagokkal stb.)
Megéri itt tanulni, én nem bántam meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!