22 évesen egyetemre menni?
Figyelt kérdés
Nem ciki ennyi évesen elkezdeni?2017. dec. 28. 09:34
11/15 anonim válasza:
20 évesen fogok érettségizni májusban. Ciki, nem ciki: ez van. Évvesztes vagyok és nyelvi előkészítős osztályba jártam. 23 leszek, mire diplomám lesz, szerintem semmivel sem leszek lemaradva, ahogy te sem.
12/15 tothp válasza:
Nem néztek ki. Sőt van akinek imponált a társaságom a látszólag "nagyobb élettapasztalat"
13/15 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nincs miért aggódnom :)
2017. dec. 28. 19:52
14/15 anonim válasza:
Dehogy gáz, inkább az a gáz, ha valaki bekerül 18 évesen aztán bukdácsolva csinálja végig 6 év alatt mondjuk, s full nem érdekli mondjuk az adott gazdasági, bölcsész szak. Vszínű én is 22 évesen megyek majd egyetemre, mert most körvonalazódott bennem, egyáltalán mi akarok lenni, igaz nagyon dolgozni se mentem el, inkább olvastam sokat a neten, kutatgattam, természetbe jártam, s megszerettem a kertet, s látom, hogy létezik kertészmérnöki szak is, így arra gyúrok most, hogy bekerüljek. Igaz, elment 1-2 évem, de a többi 50-re is gondolni kell. Szóval emiatt ne érezd magad kellemetlenül, tanulni sose ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!