Késő 26 évesen egyetemre jelentkezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék jogot tanulni. 26 éves vagyok és a képzés 5 év(HA minden jól megy) + 3 év bojtárkodás. Érettségi után még nem nagyon tudtam, hogy mit akarok, így inkább elmentem dolgozni. Viszont most kicsit öregnek érzem magam ahhoz hogy 8 évig csináljam, de így kevésnek érzem magam.
Szerintetek érdemes ebben a korban nekiállni? Van olyan köztetek aki ugyan így kèsőbb vágott bele?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2017. jan. 8. 14:52
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy érdemes. Csak legyen, aki fizeti a számláidat. Bár arra is van példa, hogy valaki munka mellett végzi.
2/2 anonim válasza:
Én 25 voltam, amikor elkezdtem (más szakot), és életem egyik legjobb döntésének tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!