Szerintetek ciki 22 évesen egyetemre menni?
Nem ciki, de mellette azért dolgozol is?
Mert én minimum megőrülnék, ha a 22 éves diplomás gyerekem kitalálná, hogy még 3-4 évet az egyetemen akar tölteni.
Mellesleg a második képzés már cska önköltséges lehet, egy diplomáig támogat az állam.
2014 óta támogatja az állam a 2. BSc képzést is. (Lényeg hogy összesen 12 félévet támogat)
Igen, tervezek mellette dolgozni
#1. : hogy érted , hogy a társaim miatt?
"Viszont én jövőre már 22 leszek, tartok tőle hogy nem fogok beilleszkedni."
Emiatt mondtam. Soha ne mások érdekeljenek. Ne hasonlítsd az ő utukat a tiédhez, nincs értelme.
nem tudom nálatok hogy volt de például nekem a jelenlegi szakomon is vannak idősebbek és teljesen jól kijövünk velük, ráadásul az a 2-3 év szerintem egyáltalán nem számít.
egyébként pedig én is jövőre diplomázom és tervezem, hogy elkezdek egy új alapszakot, mert rájöttem, hogy engem nagyon érdekel és muszáj azt is tanulnom. bár lehet, hogy egy évet kihagyok előtte, kell a változatosság és majd utána, 23 évesen kezdem el. szerintem egyáltalán nem ciki, sőt amúgy csomó ismerősöm van aki alapszak után másik alapszakra ment, manapság több lábon kell élni :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!