Milyen szakmát érdemes elvégezni?
Figyelt kérdés
Most fogok menni tovább tanulni és elbizonytalanodtam hogy milyen szakra menjek.Eddig az irodai asziszttens képzésre gondoltam.Többnyire az ilyen irodai munkák vonzanak.De gondoltam még a marketing és reklámügyintézőre.Fodrászból rengetegen vannak szal kilőve.A webmesteren vagy a rendszergazdán gondolkodom vagy a banki ügyintézőn.De ezek nehezebbek és félek hogy nem bírnám :S Vagy esetleg még valami logisztikával kapcsolatos képzésre is gondoltam.
Szerited melyikre érdemes jelentkezni? Mindenképp ingyenes lenne okj-n.
2010. jún. 1. 21:16
2/4 anonim válasza:
amit írtál abból mind sok van
irodai asszisztens meg a reklámos...
viccnek is rossz
3/4 anonim válasza:
Banki ügyintéző,Tb ügyintéző. Ezekkel a szakmákkal stabil,biztos munkahelyet találhatsz szerintem.
4/4 anonim válasza:
Attol is fugg melyik allaspiacon akarsz elhelyezkedni. A Magyart nagyon de nagyon nem ajanlom, hacsak nincs egy jo kapcsolatod, de akkor meg teljesen mindegy a vegzettseg. Hollandiaban pl szamitastechnikai szakemberekre van szukseg, ha mar irodai munka es csak angol, de hollanddal a logisztika pompas valasztas lenne. a marketing meg az asszisztens valoban feljetos, hacsak nincs 120as cicid, es nem szereted nagyon a szexet :) A marketing meg sehol sem jelenti mar szinte a reklam szakmat, tobbnyire hazalo ugynokot vagy meg rosszabbat csinalnak beloled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!