Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmát érdemes elvégezni?

Milyen szakmát érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

Most fogok menni tovább tanulni és elbizonytalanodtam hogy milyen szakra menjek.Eddig az irodai asziszttens képzésre gondoltam.Többnyire az ilyen irodai munkák vonzanak.De gondoltam még a marketing és reklámügyintézőre.Fodrászból rengetegen vannak szal kilőve.A webmesteren vagy a rendszergazdán gondolkodom vagy a banki ügyintézőn.De ezek nehezebbek és félek hogy nem bírnám :S Vagy esetleg még valami logisztikával kapcsolatos képzésre is gondoltam.

Szerited melyikre érdemes jelentkezni? Mindenképp ingyenes lenne okj-n.

2010. jún. 1. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

legyél pék.

kenyér mindig kell...

2010. jún. 1. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

amit írtál abból mind sok van

irodai asszisztens meg a reklámos...

viccnek is rossz

2010. jún. 1. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Banki ügyintéző,Tb ügyintéző. Ezekkel a szakmákkal stabil,biztos munkahelyet találhatsz szerintem.
2010. jún. 1. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Attol is fugg melyik allaspiacon akarsz elhelyezkedni. A Magyart nagyon de nagyon nem ajanlom, hacsak nincs egy jo kapcsolatod, de akkor meg teljesen mindegy a vegzettseg. Hollandiaban pl szamitastechnikai szakemberekre van szukseg, ha mar irodai munka es csak angol, de hollanddal a logisztika pompas valasztas lenne. a marketing meg az asszisztens valoban feljetos, hacsak nincs 120as cicid, es nem szereted nagyon a szexet :) A marketing meg sehol sem jelenti mar szinte a reklam szakmat, tobbnyire hazalo ugynokot vagy meg rosszabbat csinalnak beloled
2010. jún. 2. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!