Az informatikus-könyvtáros szakot érdemes elvégezni?
Ha a mérnökség nem neked való, akkor az informatikával is szívni fogsz.
A könyvtárszak pedig nem szolgálja a megélhetésedet.
Persze ha kiváló informatikus lennél, a könyvtárszakot pedig a széles műveltség megalapozására használnád, tehetséges emberként sokra vihetnéd.
De ez nem egy gépészmérnök-diploma lesz, ami "magától" talál állást.
Második vagyok.
Én is az EKF-re járok, most kezdem a harmadik évem gazd.és men. levelezőn. Nem a legkönnyebb, de közgazdasági szakközépbe is jártam és van egy számviteli szakügyintéző OKJ-sem is.
Második vagyok.
Annyi szak van még az EKF-en, akkor válassz egyet, amihez elég a pontod! :) Vagy válaszd ezt (csak két félév a matek és kibírható) levelezőn, és fizetősön, persze nem árt mellette dolgozni is. Idővel ha jó az átlagod átvesznek. :) Én azért választottam ezt, mert annyira nem idegen tőlem, még ha nem is a kedvencem. És azon kívül ennél beszámított az OKJ-m is és rengeteg tárgyat beszámíttattam már az elmúlt félévekben, így azokból nem kellett vizsgáznom. :)
Én is inkább gazdasági szakot tudnám ajánlani...az országban most és a közeljövőben is inkább gazdasági szakemberekre volna szükség, több a munkalehetőség+a fizetés is.
A turizmus-vendéglátás szakon is gondolkodj el, mert abban van a jövő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!