Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltok erről a teljesít...

Mit gondoltok erről a teljesítményről?

Figyelt kérdés
angol középszintű 5+nyelvvizsga, föci kö 5, matek kö 3, magyar kö 4, töri kö 4, info kö 5+ECDL vizsga. Átlagom kerek 4 egész körül van(körülbelül ezt a szintet fogom elérni ezekből) Van esélyem valami jó természettudományi szakra? Jövőre érettségizek, és nagyon szeretnék földrajz (vagy földtudományi) szakra menni. Mennyi pontot saccolnátok összesen?
2010. jún. 1. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ez alapján nehéz lenne saccolni,ha természettudományokat szeretnél tanulni matekra gyúrj hogy jól sikerüljön az érettségi belőle.Földrajzból érettségizel?
2010. jún. 1. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Legnagyobb részt az érettségi eredményeidtől függ, úgyhogy így látatlanban semmennyit. ECDL vizsga nem ér semmit. Még egy nyelvvizsga kéne. Valamilyen tantárgyból emeltezned kellene. Ha a két felvételi tárgyad duplázod, akkor nem számít, hogy matekból rosszabb vagy. Egy most érettségiző
2010. jún. 1. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd át a pontszámítást és számolgass. Ezek alapján nem lehet tudni, hisz túl sokat számít az érettségi. Az meg előfordul, hogy nem olyanra sikerül, mint várjuk. (mind pozitív, mint negatív értelemben).

De természettudományi szakokra nem olyan magas a ponthatár, szóval simán esélyes.

2010. jún. 1. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok,most néztem földrajz szakot a neten és tényleg nincs kikötve a matek,majdnem az összes reál tantárgy közül lehet válogatni hogy melyiket nézzék,illetve a törit is nézhetik mint egyetlen humánt

[link]

Ez egy alap föci szak,nem tudom te pontosan milyenre gondolsz

(földtudományin ugyanez csak töri kilőve:))

[link]

2010. jún. 1. 15:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Föci emelten még gondolkozom(de félek). Hát németből nem vagyok jó szóval a nyelvvizsga abból felejthető sajnos. köszi a biztatást:) Remélem sikerül majd bejutni. és az a megnézés hogy megy?
2010. jún. 1. 15:27
 6/12 A kérdező kommentje:
300+ pontom van de ez lehet 250 is vagy 350 is kitudja még mi lesz.
2010. jún. 1. 15:29
 7/12 anonim ***** válasza:
milyen megnézés ?
2010. jún. 1. 15:41
 8/12 A kérdező kommentje:
bocs rosszul irtam. erre akartam rákérdezni hogy ezt hogy érti. "hogy melyiket nézzék,illetve a törit is nézhetik mint egyetlen humánt"
2010. jún. 1. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy hogy kettőt kell választani: biológia vagy történelem vagy matematika vagy kémia vagy informatika vagy földrajz vagy fizika vagy természettudomány vagy szakmai előkészítő tárgy (élelmiszer-ipari alapismeretek vagy közgazdasági alapismeretek vagy környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismeretek vagy vegyipari alapismeretek vagy informatikai alapismeretek vagy elektronikai alapismeretek vagy gépészeti alapismeretek)

Tehát ezek közül kettőből kell leérettségizned és automatikusan a 2 legjobbat nézik a fentiek közül.Remélem világos:D

2010. jún. 1. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

ja és 2011-től:

A rendelet alapján a középfokú nyelvvizsga 35 pontról 28 pontra, a felsőfokú nyelvvizsga 50 pontról 40 pontra csökken

:)

2010. jún. 1. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!