Mit gondoltok erről a teljesítményről?
Nézd át a pontszámítást és számolgass. Ezek alapján nem lehet tudni, hisz túl sokat számít az érettségi. Az meg előfordul, hogy nem olyanra sikerül, mint várjuk. (mind pozitív, mint negatív értelemben).
De természettudományi szakokra nem olyan magas a ponthatár, szóval simán esélyes.
első vagyok,most néztem földrajz szakot a neten és tényleg nincs kikötve a matek,majdnem az összes reál tantárgy közül lehet válogatni hogy melyiket nézzék,illetve a törit is nézhetik mint egyetlen humánt
Ez egy alap föci szak,nem tudom te pontosan milyenre gondolsz
(földtudományin ugyanez csak töri kilőve:))
Úgy hogy kettőt kell választani: biológia vagy történelem vagy matematika vagy kémia vagy informatika vagy földrajz vagy fizika vagy természettudomány vagy szakmai előkészítő tárgy (élelmiszer-ipari alapismeretek vagy közgazdasági alapismeretek vagy környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismeretek vagy vegyipari alapismeretek vagy informatikai alapismeretek vagy elektronikai alapismeretek vagy gépészeti alapismeretek)
Tehát ezek közül kettőből kell leérettségizned és automatikusan a 2 legjobbat nézik a fentiek közül.Remélem világos:D
ja és 2011-től:
A rendelet alapján a középfokú nyelvvizsga 35 pontról 28 pontra, a felsőfokú nyelvvizsga 50 pontról 40 pontra csökken
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!