Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az ciki ha 22 évesen egyetemre...

Az ciki ha 22 évesen egyetemre akarsz menni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

5 évfolyamos középsulival plusz egy év óvodával én húsz évesen kezdtem. Nem egy ember OKJra megy egyetem előtt, ha más nem a plusz pontok miatt vagy újracsinálja az érettségit netán bukott valahol az előző 12-13 év során. Aztán olyanokkal is találkoztam akik első félév után inkább váltottak.

Ha a gólyatáborba lesz beépített ember akit meg kell találni persze esélyesen téged szavaznak meg.

2017. nov. 11. 01:39
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

egy 19 éves meg egy 22 miért is üt el annyira egymástól?

Szerintem alaposan összekevernéd ki 18 meg 22 látásból..

2017. nov. 11. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én orvosis vagyok, ami talán olyan szempontból ráadás, hogy egy évvel hosszabb a képzésünk az általánosnál, és utána is hosszú a szakosodás, úgyhogy mindenhol azt sugalmazzák, hogy jó korán el kell kezdeni, mégis két csoporttársam is idősebb nálad, és az egész egyetemen sokan vannak, akik nem tizennyolc-tizenkilenc évesen kezdték. Egy olyan nappalis szakon, ahol három év után már pl olyan Bsc diplomát kapsz, amivel dolgozni is tudsz, szerintem ez még kevésbé ritka. Szerintem hajrá, később csak még később lesz. ;)
2017. nov. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!