Hogyan néz ki pontosan az Erasmus?
Hogyan nyerhetek pályázatot? Tanulhatom fél évig azt, amit itthon tanulok az egyetemen, vagy hogyan néz ki? Ha sikerül a pályázat, akkor az adott országban kollégiumban, vagy családnál kell lakni? Illetve mennyi pénzt gyűjtsek össze magamnak, az ösztöndíj mellé?
Sajnálom, de nem vagyok otthon a témában.
Elôszöris meg kell nèzned hogy az adott szakodon miket kell leadni (ami alapján számolják a pontokat. 2. Megnèzed a kinti egyetem tantárgylistáját ès azt hogy mit tartalmaz majd összehasonlítod mennyire egyezik a magyarországival. Èrdemes az adott tanárt is megkèrdezni elfogadja-e. Lehet nem. Az hogy hol laksz a te dolgod, senkit sem èrdekel, lakhatsz albèrletben,
koliban, családnál, híd alatt, stb . Neked kell szállást keresni. Pluszban mennyi pènz kell azt nem tudom , nekem a kirándulásokra ment el sok. Ès mèg kint vagyok tehát nem tudom mennyi lesz vègül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!