Az igaz, hogy teljesen más lett a matematika felvételi a régebbihez, kb.15 évvel ezelőttihez képest?
Figyelt kérdés
És más a matematika is a középiskolákban. Akkor jól ment a felvételin, ma már nem menne. És hogyan tudnám megtanulni, ami ma kell ehhez?2017. okt. 8. 18:09
11/14 A kérdező kommentje:
És van szóbeli matekból... Elképesztő.
2017. okt. 14. 12:26
12/14 anonim válasza:
Szerintem te valamivel összekevered. Ha gráfelmélet nem is, de a többi tananyag volt a fakultáción, és vizsgaanyag a felvételin. És volt szóbeli a felvételin akkor is. A "házi" érettségin nem voltak ezek a témakörök,, és nem volt szóbeli sem, de azt összehasonlítani a mostani emelt szintűvel nem túl korrekt. A régi felvételivel hasonlítsd össze.
13/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kevertem az érettségit és felvételit, nekem ugyanaz a kettő, ma az érettségi a felvételi, az akkori érettségi nem sokat ért természetesen.
2017. okt. 14. 20:51
14/14 anonim válasza:
Én kb. 15 éve írtam központi felvételit matekból. Sem a fakton, sem a felvételin nem volt sem deriválás, sem integrálás, sem valószínűségszámítás, sem gráfelmélet stb. (csak matek tagozatosoknak voltak ezek) És nem volt szóbeli sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!