Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valami segédlet a SZTE...

Van valami segédlet a SZTE TTIK matematika felvételire?

Figyelt kérdés
A SZTE TTIK mérnők informatikus szakon szeretnék tovább tanulni , kereszt féléves képzésen és a matematikai felvételire való felkészüléshez keresek segéd anyagot. Hol tudok ilyesmit találni?

2017. okt. 6. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol olvastad, hogy ott lenne kulon felveteli?
2017. okt. 6. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Matek és egy választott tantárgyból kellett éretségizni, azonban én nem matekból éretségiztem és ezért gondoltam arra,hogy akki nem abból éretségizet amiből kellet volna, akkor lesz felvételi.
2017. okt. 6. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy akarsz mérnökinformatikus lenni ha nincs közép érettségid matekból?

Szerintem inkább tegyél egy matek érettségit és úgy próbálj bejutni ne anélkül vagy jobb ha meg se próbálod.

Mert HA! még a matekos tárgyakat meg is úsznád (ami röhejes lenne és nem is lehetne) akkor is ott az informatika ahol programozás van (algoritmusokat írsz matematikailag) illetve sok egyéb dolog ip címek, portok számolgatása stb... és ez lehet csak az első hét.

2017. okt. 6. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Automatikából és informatikából éretségiztem, mivel ahova készültem oda informatika éretségi kellett. Később eset a választásom erre a sulira.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2017. okt. 7. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!