Matematika-történelem működhet?
Szeretnék segítséget kérni. 10.-es vagyok és ebben az évben fakultációt kell majd választanunk. Nagyon szeretem a matekot, jó is vagyok belőle és speciális matematika tagozatra járok, ezért adott, hogy ez lesz az egyik fakultációs tárgyam. Viszont.. a másik terén nagy gondban vagyok. Szívem szerint a törit választanám, mert az a szívem másik csücske, és mindig is érdekelt. Ugyanakkor a matekhoz jobban illene a fizika, ami érdekel egy kicsit de... szerintem nincs túl nagy érzékem hozzá. Inkább a törit választanám.
Ha ebből a 2 tárgyból emeltezek, milyen kilátásaim vannak? Milyen szakokra tudnék menni? Később hol helyezkedhetnék el?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tanácsokat mindenkinek!:)
Szia! Én most fogok érettségizni és szintén tanárira jelentkezem. Bármit lehet bármivel. Pl én a biológiát fogom a magyarral. A biológiához a kémia jobban menne de azt nem szeretem, nem értem.
Ha te szereted a törit és a matekot akkor hajrá!;)
Amugy a sulimbaa van 2 töri-matek szakos tanar is.
Köszönöm:)
Valaki másnak más tapasztalat?
Szia!
A töri-matek kombóval jó esélyeid lenne valamelyik közgazdasági képzésen, én kimondottan tudnám ajánlani az alkalmazott közgazdaságtant, nekem is hasonló érdeklődésem van mint neked és én is erre a szakra készülök.
*lennének
Bocsi a telefon átjavította, amit írtam.
Heló! Ha érdekel a jog, oda esélyes lenne jelentkezni töri-matek érettségivel, de főképp töri.
Megfontolandó, oda kell mind a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!