Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van még esélyem pszichológusna...

Van még esélyem pszichológusnak menni?

Figyelt kérdés

Már 1 éve leérettségiztem. Jelenleg szakmát tanulok, amelyből már csak egy év van hátra. Az érettségim középszinten tettem le, emeltet nem vállaltam. Az informatika és matematika(3, 2) kivételével minden tárgyam 4-es lett.

Tudom, hogy ez messze nem elég, azonban nem tudom mit kéne tennem, hogy legyen esélyem az egyetemre. 2 tárgyból emeltet kéne csinálnom? Vállalkozó szellemű vagyok, imádom a kihívásokat, így a tanulás nem jelentene problémát.

Szerintetek mivel javíthatnám az esélyeimet?

2017. szept. 2. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az értelme, hogy sokan csinálják másod(harmad)diplomaként, akiknek már elfogytak az állami félévei.
2017. szept. 4. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Forgó Betti te vagy az?
2017. szept. 5. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Annak nincs értelme, ha mindenből újraérettségizik, hiszen ugye, ha nem duplázol, akkor úgy tevődik ki a pontszámod, hogy:

100pont tanulmányi átlagra, 100 pont pluszpontokra, 200 pont két érettségire, ami követelmény volt, és 100 pont az érettségi bizonyítványra.

Érettségi bizonyítványt pedig nem fog újat kapni, hiába javítja ki az összeset, azokról már csak tanúsítványokat fog kapni, de azzal nem megy semmire.

Szóval a kérdező esetében szerintem az egyetlen járható út a duplázás. Csinálni kell két emelt érettségit 80% felettire, és kész.

2017. szept. 20. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!