Szerintetek milyen esélyem van felkészülni az októberi emelt informatika érettségire?
Járok jelenleg egyetemre, de jövőre el akarok kezdeni egy másik szakot (mérnök informatika). Ehhez kellene emelteznem infóból, hogy meglegyen a pontom.
A gyakorlati részből: Programozás megy, viszonylag a legjobban, ez nem olyan nehéz.
Adatbázis : minimális SQL megy, erre még gyakorlok.
Excelre is gyúrnom kell még
Weblapszerkesztést közép szintű érettségi óta nem csináltam, (3 éve) ezt a 0 ról kell kb. kezdenem. Szóval még hadilábon állok.
A szóbeli hogy megy? Ettől jobban félek. Milyen anyagokból lehet felkészülni? Könyvet tudtok esetleg?
Amúgy a közepem 5ös lett évekkel ezelőtt, de az pite volt. Azután sajnos nem infós szakot választottam, úgyhogy kijöttem a gyakorlatból. Másfél-két hónap alatt be lehet ezt pótolni?
Azért mert tavasszal államvizsázok, akkor nem akarok ezzel bajlódni.
Azért akarok ismételni, hogy biztosra menjek. Sajnos anno a matekot eléggé elrontottam. Az Óbudait célzom meg, oda pont meglenne a pontom, de biztosra akarok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!