Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így van még esélyem orvosnak...

Így van még esélyem orvosnak tanulni?

Figyelt kérdés

3 napja az öcsém epilepsziás rohammal kórházba került, 3 napig egész nap bent voltam az anyukámmal és elég sok mindent láttam ahhoz, hogy eldöntsem, segíteni szeretnék a gyerekeknek.(gyermek reumatológus szeretnék lenni elsőként, vagy bármilyen gyermekorvos)

Most leszek 11-es közgáz suliban, év végen hármas lettem kémiából és bioszból is. Ebben az évben viszont nem lesz kémiám.

Ha 4-5 átlagú tanuló leszek a következő 2 évben lesz esélyem orvosnak tanulni?

Ha nem lehetek az, ápoló leszek.

16/l

Köszönöm a válaszokat.:)

2017. aug. 28. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Ha a középiskolás biosz és kémia is csak hármasra megy, akkor az egyetemen - ha valahogy be is kerülsz - nagyon hamar el fogsz vérezni. Ha a reumatológia érdekel, talán próbálkozhatnál a gyógytornász szakmával. Ha mindenképpen kórházban szeretnél dolgozni, akkor az ápoló is jó választás.
2017. aug. 28. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) egyébként nem azért lettem hármas, mert ennyi ment, hanem meghalt egy családtagom és hülye voltam, és abszolút nem tanultam semmit, amit rettenetesen bánok már
2017. aug. 28. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én anno hármas voltam középsulis kémiából, mert azt hittem, ügyvéd leszek meg hogy úgyse menne, úgyhogy inkább a pad alatt olvastam. Suli után kihagytam egy évet, pár hónapot készültem az emelt kémiára, imádom, kilencven százalék lett az emeltem, és most megyek az orvosira. Szóval, legrosszabb esetben te is kihagysz egy évet, egyébként meg persze, ennyi idő alatt akármilyen tárgyból behozod magadat. Még iszonyú fiatal vagy, kár lenne azért lepasszolni az álmaidat, mert eddig nem is gondoltad volna, hogy ez az irány fog érdekelni.
2017. aug. 28. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd írhatok pár hónap múlva, hogy kivéreztem-e, de hogy nem a középsulis kémiatudásom lesz a hunyó, az fix. :)
2017. aug. 28. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:

#2: ez nagyon bíztató és gratulálok az egészehz!:)

#3: igeeen írj majd kérlek érdekelne nagyon :)

2017. aug. 28. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!