Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek egy álmodozó,...

Szerintetek egy álmodozó, művész típusú ember el tud végezni egy mérnök szakot?

Figyelt kérdés
Matekot fizikát évek óta nem tanultam, 10 éve érettségiztem.Ha nagyon össze szedem magam szerintetek menni fog? :) 28 N

2017. szept. 1. 19:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Az tök jó, hogy ott biztatták a kérdezőt, de akkor minek írtad ki ezt a kérdést?

És nem válaszoltál: nappali mellett hogyan tartod el magadat? A hallgatói jogviszonyos gyakornoki melókat helyből kilőheted, mert csak 25 évig szoktak így foglalkoztatni embereket.

2017. szept. 2. 15:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszi hogy aggódsz, de ez a kérdés meg van oldva :)
2017. szept. 2. 16:21
 23/31 anonim ***** válasza:
Áruld már el mi a f..sznak írtad ki akkor a kérdést, pláne úgy hogy nem adsz meg semmilyen információt? :D
2017. szept. 2. 18:21
 24/31 A kérdező kommentje:
Annyi információt adtam, ami a kérdés meg válaszolasahoz kell. A pénzügyi helyzetem senkire sem tartozik. De ha már ennyire segíteni akarsz, hadd kérdezzek én is vmit:azt mondtad humán beállítottságú vagy, mégis el tudtad végezni a programozó sulit? Azt hogy? Mennyire volt nehéz? Újra kellett érettségizned tárgyakból?
2017. szept. 2. 18:48
 25/31 anonim ***** válasza:
53%

Nem kellett újraérettségiznem, mert eleve voltam olyan "idióta" és tervezetten választottam pályát. Na meg nem hagytam ki 10 évet előtte, hogy egy évtizedig ne tanuljak abszolút semmit, ami az adott szak elvégzéséhez kelleni fog.

Az anyagi helyzeted pedig pont k..rvára fontos egy ilyen kérdés megválaszolásához, mert egy sarkalatos problémával kevesebb ezekszerint. Minden esetre ennyi idősen nappalin eléggé csodabogár leszel.

Ismerek egy 45 éves hajléktalant, aki épp valami büfé szakot végez nappalin (politilógiát azt hiszem). Őt te biztatnád? Mesébe illő sztori, csak pont emiatt nem lesz pozitív vége. Majdnem 50 éves, hajléktalan pályakezdőként szerinted hol kap majd munkát egy semmire sem jó diplomával?

Ahelyett hogy meghozná az ésszerű döntést és elmenne egy olyan gyári munkára, ahol kap szállást, majd keresne valami ingyenes tanfolyamot vagy bármit, amivel feljebb léphet. Aztán ha nagyon ragaszkodik az egyetemre, akkor pár év spórolás után neki állhatna levelezőn vagy estin. Nem ennyire rossz a te helyzeted közel sem, de egyszerűen nem értem a túlzott önbizalmadat. Utána néztél, hogy kell-e újra érettségizned egyáltalán?

Érettségi követelmény: kettőt kell választani: biológia v. fizika v. földrajz v. informatika v. kémia v. matematika v. természettudomány v. egy idegen nyelv (angol, német) v. szakmai előkészítő tárgy.

2017. szept. 2. 19:23
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem mondod meg neki, miből fogod fizetni, holnap rosszul ír meg egy programot és megsemmisül a világegyetem. :D

Szegény kérdező, közelít a 30-hoz, ilyenkor már nem tanulni kell, hanem a nyugdíjkasszát tölteni és készülni a halálra. :D

2017. szept. 2. 19:35
 27/31 anonim ***** válasza:
Szalmabáb érvelés fogalma ismerős? Gondolom nem, kár.
2017. szept. 2. 20:38
 28/31 A kérdező kommentje:
Kedves 68 %-os, nem tűnt fel h a kérdésem elején azt írtam hogy hétfőn kezdődik a képzés, tehát már fel vettek! Amúgy meg érettségiztem bioszbol plusz angol emelt szintűt vittem. Csak a matek-fizika - kémia amitől tartok. Senki se mondta hogy nem tanultam tíz évig, van 2 OKJm is amiket munka mellett szereztem és dolgoztam is bennük. Amúgy meg köszi h egy hajléktalanhoz hasonlitasz egyre jobb válaszokat írsz de tényleg :D Sztem offold el innen magadat magadat és trollkodj máshol.
2017. szept. 2. 20:57
 29/31 anonim ***** válasza:

Megint nem írtad sem az OKJ-ket, sem azt hogy hétfőn kezdesz. Nem olvastam el az összes kommentet és nem is fogom, a kérdés alá bármennyit írhatsz, oda kéne kifejtened. De ne aggódj ám, nem te vagy az egyedüli, aki képtelen 3 összefüggő mondatot leírni és megfogalmazni egy nyamvadt kérdést.

Téged nem egy hajléktalanhoz, hanem valami nagyon életképtelen 12 éveshez kéne hasonlítani, aki másokkal szórakozik szabadidejében.

2017. szept. 2. 23:59
 30/31 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező! Ne sértegess egy programozót! Nagyon frusztrált fajták, egyből felvesznek mindent. :D

Csak viccelek, persze, sok programozót ismerek, jófejek.

Bár ha jól emlékszem, a válaszoló csak azt mondta, hogy programozással foglalkozik, nem azt, hogy ő programozó. :D

De szépen eljutott a "szent válaszoló" szereptől, a szalmabáb érvelésen át a degradáló személyeskedésig. :D

A logikai és egyéb hibáit hosszú lenne sorolni. A programjaitól egyenesen félnék. :D

2017. szept. 3. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!