Kinek ajánlanátok a mechatronikai mérnök szakot?
Egy lány ugyan úgy alkalmas rá mint egy fiu.
Elozmenyes ismeretekként elég ha tanulod a matekot és a fizikát, ha jobban beleakarsz menni akkor matekból a határérték,derivalas,integralas az amit atnezhetsz.
Ez egy jó szakma, sokan azt mondják h a gépész és a villamos keveréke. Bár én azt javaslom hogy inkább e kettő közül válassz egyet. Olyan hogy specializáltan mechatrnokiai állás nincs is, az állások rendszerint úgy vannak meghirdetve hogy villamosmérnök vagy mechatrnokiai illetve gépészmérnök vagy mechatrnokiai.
Az előző hozzászólóval egyet tudok érteni teljesen. Ha szereted a matekot, fizikát, informatikát, elektronikát (ezt lehet még nem tudod), akkor egy jó választás. Én inkább a villamosmérnökit ajánlom, szerintem azzal sokkal több felé tudsz orientálódni, ha érdekel az irányítástechnika, szabályozástechnika ott is bőven tanulsz ilyesmit.
Melyik egyetem lenne a cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!