Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fel tudok készülni önállóan...

Fel tudok készülni önállóan fizika érettségire?

Figyelt kérdés
Két év múlva lehet, hogy kötelező lesz természettudományi tárgyból érettségizni. Mivel a fizika érdekel a legjobban, ebben az esetben abból szeretném lerakni a vizsgát. A sulimban nem indul fakt fizikából - fel tudok rá egyedül készülni? Esetleg ajánlanátok könyveket, amelyeket érdemes lapozgatnom ezügyben?
2010. máj. 25. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk indult fakt, de sokra nem mentünk vele, mert a drága tanár úr nem igen járt be hozzánk. :D

De legalább ezért segítőkész volt érettséginél-még jó-.

Ott remegtünk írásbelin a kettesért, végül a 3-mas asszem mindenkinek meg lett szinte. Bár nem sokan választották, mert nem a legkönnyebb tantárgy. :D

Hát egyedül egy 3masra szerintem el tudsz jutni egyedül is, de sztem nem harap a fizikatanárod sem, ha netán elakadsz és kérdezel.

Nézegess előző évi fizika érettségiket.

az első rész teszt, ha a 20ból meg van 10 már mehetsz a kettesért. :D Utána számítási feladatok vannak, a vége felé egyre durvábbak. :D

2010. máj. 26. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg írod te szereted is, akkor meg menni fog jobban is. Barátnőmnek 4es lett, pedig ő se tudott sokat. :D
2010. máj. 26. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most érettségiztem, utoljára 2 éve tanultam fizikát. Iskolában nem tanultam, mert úgy volt, hogy nem fog kelleni, faktos se voltam, kb. 2-es 3-as voltam belőle. Itthon 2 hónapot szántam rá, és a tavalyi érettségiket 90% körül írtam meg. A mostani írásbeli eredménye még nincs meg, az nem lett olyan jó, de azért még reménykedem 80% fölött mindenképp :D
2010. máj. 26. 00:11
 4/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is önállóan készültem fel, mert óraütközés miatt nem tudtam faktra járni. Szerintem a MOZAIK könyvei jók (van kifejezetten érettségire felkészítő), viszont a csillagászati részt ki kell egészíteni máshonnan (csillagászattörténete nem túl részletes, talán régebbi föci könyben Brahe, Kopernikusz jobban le van írva).

19/L

2010. máj. 27. 16:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Hű, köszi szépen mindenkinek :) Akkor megpróbálkozom vele.
2010. máj. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!