Fel tudok készülni önállóan fizika érettségire?
Hát nálunk indult fakt, de sokra nem mentünk vele, mert a drága tanár úr nem igen járt be hozzánk. :D
De legalább ezért segítőkész volt érettséginél-még jó-.
Ott remegtünk írásbelin a kettesért, végül a 3-mas asszem mindenkinek meg lett szinte. Bár nem sokan választották, mert nem a legkönnyebb tantárgy. :D
Hát egyedül egy 3masra szerintem el tudsz jutni egyedül is, de sztem nem harap a fizikatanárod sem, ha netán elakadsz és kérdezel.
Nézegess előző évi fizika érettségiket.
az első rész teszt, ha a 20ból meg van 10 már mehetsz a kettesért. :D Utána számítási feladatok vannak, a vége felé egyre durvábbak. :D
Szia!
Én is önállóan készültem fel, mert óraütközés miatt nem tudtam faktra járni. Szerintem a MOZAIK könyvei jók (van kifejezetten érettségire felkészítő), viszont a csillagászati részt ki kell egészíteni máshonnan (csillagászattörténete nem túl részletes, talán régebbi föci könyben Brahe, Kopernikusz jobban le van írva).
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!