Hogyan mennyit és miből készültetek fizika érettségire? És hogy sikerült? A várthoz képest mennyire volt nehéz?
Faktra jártam, azonkívül fizikaversenyekre. Egyszer újraolvastam a könyveket, teszteket töltögettem, a feladatokkal sosem voltak gondjaim. A képletek benne vannak a függvénytáblában, a többi meg behelyettesítés és rendezés. Szóbelire tanultam, mert olyan maximalista tanárom volt, aki nem adott semmilyen tételsort vagy témaköröket. Mindent kellett tudni.
Végül csak 89% lett, lényegesen többre számítottam.
és melyik évben érettségiztél? és közép vagy emelt szinten?
Bocs, ezt elfelejtettem leírni a részletekbe
én 3 éve érettségiztem. nekem konkrétan szarul sikerült, pedi nagyon jó tanárunk volt, mindent megtanultunk, utolsó évben minden pénteken 7-ig gyakoroltunk, szóbeli tételeket is, és az írásbeli annyira nehéz volt, hogy 2-3-asok születtek a végén.... állítólag az emeltet kaptuk meg a közép helyett, de nem akartak botrányt megint, mint 5 éve a matekkal:S
van pár régi dolgozat feladatsorom, írj privit és küldök.
elkezdtem egy összefoglalót is írni, pár oldal be van szkennelve, de ha kell többet is szkennelek.
fizikásoknak szívesen segítek:D
Első vagyok, tavaly májusban érettségiztem középszinten.
Az összes eddig feladatsor fenn van az OH honlapján.
Faktra jártam, ott elvileg emelt szintű anyagot vettünk. A tanárom által írt jegyzetből tanultam, az tényleg jó volt:) Plusz mozaikos összefoglaló könyvből (közép és emelt érettségire készülőknek) megoldottam a feladatokat. + középszintű érettségi feladatsorokat megcsináltam otthon, emeltszintűeket megcsináltuk fakton.
91%-os lett (középszintű). Nem panaszkodom, mert szerintem nem rossz eredmény, de hülyeségeket rontottam el. Szerintem kevés volt rá az idő:) Vagy csak én bénáztam el:D
Mindegy, a felvételimhez bőven elég volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!