Teljesen reménytelen vagyok, segítene valaki?
Sziasztok!
15 éves lány vagyok, és már jó néhány hónapja kutatok saját magamnak tanulási lehetőség után az Egyesült Államokban. Egy régóta dédelgetett álmom válna valóra, ha eljutnék oda akár ha csak néhány hónapra is, de tanulni. Meg szeretném tapasztalni, milyen az ottani oktatási rendszer, szeretnék Tőlük, róluk is tanulni, elképesztő módon érdekel az Egyesült Államok felépítése, jogrendszere, stb... A probléma az, hogy bár a családom e él szegényen, nem engedhetünk meg magunknak egy ilyen programot, ösztöndíjra pedig esélyem sincs, hiszen csak a humán tárgyakból szereztem ötösöket tavaly év végén. Au pairnek, önkéntesnek nem mehetek, ahhoz még fiatal vagyok.
Ha mégis bárki tud bármilyen olcsóbb lehetőséget a kint tanulásra (akár a legkopárabb texasi faluban is), az íron nekem, nagyon hálás lennék.
A maximum összeg amit be tudnánk áldozni 500-1000 USD körül mozog.
Mindenképpen mostanában szeretnél menni? Ha vársz pár évet, mehetsz ki dolgozni, önkénteskedni, de ha egyetemre mész, ott megpályázhatsz ösztöndíjakat vagy csereprogramokat.
Nekem egy osztálytársam a te korodban egy évet tanult az USA-ban, de úgy, hogy kint élő rokonainál volt elszállásolva és a rendes iskolarendszerben végigcsinált egy tanévet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!