Az érettségi dokumentumok feltöltési határidejét lekéstem. Júli 12. volt. Tudok még valamit tenni az ügy érdekében vagy teljesen reménytelen?
Milyen dokumentumot nem töltöttél fel?
Az érettségiket nem kell feltölteni, úgyhogy azzal nincs gond.
Egyébként nem lehet már semmit tenni, írja is az e-felvételin: "Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a módosító kérelmek benyújtásának, valamint a még hiányzó dokumentumok pótlásának határideje 2017. július 12. éjfélkor lejárt, ezért az e-felvételiben ilyen jellegű kérelmet a továbbiakban továbbiakban nem tud leadni, dokumentumot nem tud feltölteni! A határidőig benyújtott kérelmek, valamint a feltöltött vagy a jelentkezéshez egyéb módon csatolt dokumentumok feldolgozása folyamatosan, legkésőbb a ponthatárok megállapítása előtti napokig történik."
igaza van az első válaszolónak, az érettségi bizonyítványt nem kell feltölteni, annak az adatait automatikusan átveszi a rendszer - feltéve, ha 2006. után érettségiztél.
A nyelvvizsgánál elég volt a bizonyítvány adatait megadni, a többi doksit fel kellett tölteni, de most már nem lehet ezeket sem.
köszönöm a válaszokat.
Igazából semmit sem töltöttem fel- tehát sem az érettségi eredményt sem a nyelvvizsgát-
De akkor ezek szerint az érettségi eredményemet tudják szóval így még akkor van esély hogy felvesznek. Bár egy nyelvvizsgával kevesebb.
Bizonyítványt se? (12.-est, mert a többit még korábban fel kellett) Mert azt tudtommal fel kell tölteni, csak az érettségiket nem.
Így akkor duplázással számolnak majd neked szerintem.
Írj nekik e-mailt és csatolt oda a dolgokat. Nem biztos, hogy elbírálják de nagy az esélye.
Nekem is volt ilyen, hogy a határidő után napokkal később tudtam csak elküldeni egy dokumentumot és még elfogadták megkaptam rá a pontot.
A sulis bizit feltöltöttem. Igazából az érettségi és a nyelvvizsga az ami nincs meg. De akkor elméletileg az érettségi eredményt központilag tudják, vagy ha mégsem akkor dupláznak. Igazából mindkét eset megfelel- legalább is jobb mint a semmi.
a nyelvvizsgát pedig megpróbálom pótlólag elküldeni.
köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. szuperek vagytok, de komolyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!