Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakot ajánlot...

Milyen egyetemi szakot ajánlotok? Bölcsészet kar, de mi?

Figyelt kérdés
Legfőképp, ezekben a körökben mozgók tanácsa érdekelne. 1 évem van érettségiig és jó lenne kitalálni, hogy konkrétan milyen szakra adjam be a jelentkezésem. Rendelkezem német nyelvvizsgával, rajta vagyok az angolon, a média és kommunikáció érdekel (de túl sok a pont), szabad bölcsészet, jó tanuló vagyok, ezeken felül mibe gondolkodjak? A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)

2017. aug. 27. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogy humánnal minimálisak a lehetőségeid, legalábbis a biztos elhelyezkedés szempontjából. Magyar-töri...nehéz ügy. Azt mondanám jogász, de abból is elég sok van. Gyógypedagógia, óvónő, kisgyermeknevelő esetleg? Vagy valami ritka nyelvszak, egy másik ritka nyelv minorral, az idegennyelvi kapcsolattartókat keresik a nagy cégek, ha ritka nyelvismerettel rendelkezik az illető. Tehát nem angol, nem német, francia, olasz, mert ezeket rengeteg ember beszéli. Japán, kínai, orosz, finn inkább.
2017. aug. 27. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Angol német tanár vagy tolmács. Ha kell akkor halassz egy évet és készülj fel a németre. Van töri angol vagy irodalom angol tanár. A többi felejtős.
2017. aug. 27. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Kommunikáció végezettséggel is el lehet helyezkedni,de az igaz, hogy először gyakornokként kell tengetned a napjaid semmi vagy kevés fizuért, de ha megvannak veled elégedve, akkor általában felvesznek utána egészen jó pénzekért, több ilyen embert is ismerek.
2017. okt. 6. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

13as, kommunikációval akkor vesznek fel, ha "jól fekszel" a főnöknek, ha érted.. azért a kamuszakért felesleges egyetemre menni. Kérdező, válassz valami jó szakot, ne bölcsészetet, mert ennyi erővel simán el is égetheted a rászánt pénzt.

Angol-némettel meg dunát lehetne már rekeszteni.

Ha jó tanuló vagy, ne pazarold el magad büfékaron.

2017. okt. 6. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14 Bírom amikor tudálékos emberek beszélnek valamiről, amiről semmit se tudnak... Én kommunikációt végeztem és a szakmámban dolgozom, mégcsak illetlen ajánlatot se kaptam soha. Nem mondom, hogy nincs olyan hely, ahol ilyesmit elvár a főnök, de ez bármilyen más végezettségnél is szembejöhet. Ha érdekli ez a szak és tehetséges, akkor miért ne végezné el. Nem tudom miért hiszi mindenki, hogy csak orvosokra és mérnökökre van szükség, ez annyira szűklátókörű.
2017. okt. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!