Okj vagy diploma? Melyik éri meg?
2, ezen e területen nem ér többet a diploma. Sőt. Nem is mindenki kapja meg vele a mképest, azt pluszban el kell végezni.
Mivel a mképesek nem tanulnak bért, munkaügyet, tb-t, de része a mindennapi munkának, sokkal nagyobb előny egy tb-béres okj a diplománál.
Mindhármotoknak ment a zöld kéz!
#1 Gratulálok! :) Megkérdezhetem, hogy szerencséd is volt vagy ezekkel az okj-kel nem valami nehéz elhelyezkedni? (Úgy értem, hogy nem zavarnak el rögtön, mert nincs diplomád?)
#2 Mindketten jogi ágazatban vannak, most csak azért írok erről a 2 ismerősömről, mert leginkább ők hurrogják le a diplomát. Igazat adok neked is, viszont akár egy gyorstalpalón is tudok letenni valami szakmát, ha nem kellenék sehova okj-s végzettséggel és megkövetelnék a diplomát a legtöbb helyen. :)
#3, #4 Köszönöm a hasznos választ, a 3. válaszolóval szóról szóra teljesen egyetértek! Amit a 4-es válaszoló írt, azzal nem is voltam tisztában, örülök, hogy leírtad, valahogy egyre jobban haljok az okj felé. 😊
*hajlok
* És közben mind a 4 válaszra ment a zöld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!