Angol általános felsőfokú vagy szakmai közép? És hogyan tanuljak rá?
Emberi erőforrások szakosként a diplomához kell egy általános felsőfokú vagy egy szakmai közép nyelvvizsga
Sajnos még csak középszinten állok angolból. Nem tudom a kettő nyelvvizsgatípus közül melyiket válasszam, melyiket tudnám megcsinálni 1 éven belül?
És hogyan készüljek? Gondolkoztam már tanfolyamon, de az az igazság, hogy egy tanfolyam rengeteg pénzbe, szerintem nem éri meg anyagilag, főleg, hogy a nyelvvizsga díja is pénz, bár nem tudom, lehet támogatja az állam, ha sikeres. Nem szoktam angolul filmeket nézni, sőt még magyarul is ritkán nézek filmeket, abból nem tudok megtanulni. Valami olyan oldal vagy anyag kellene nekem, amit ha megtanulok, akkor biztosan meglesz a nyelvvizsga. Ugyanis napi max 1-1 órám lenne tanulni rá, sokszor utazás közben tanulnék, úgy tervezem
Kérlek, ha tudtok ilyen ingyenes oldalt vagy anyagot küldeni nekem, azt nagyon megköszönném!
És várom a tapasztalatokat is, kinek hogyan, miként sikerült megcsinálnia a nyelvvizsgáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!