Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Aki most doktorandusz, vagy...

Aki most doktorandusz, vagy szeretne az lenne, hogyan készültetek a felvételikre, illetve mennyit, mikortól?

Figyelt kérdés

Pl. Az utolsó egyetemi évben már nagyon rá voltatok állva a dologra, vagy esetleg korábban is? Mikor kezdtetek úgy igazán készülni, mondjuk konzulenst választani, témát? Volt publikációtok is?

Azért érdekel, mert én most fogom kezdeni az utolsó évet, és nagyjából érdekel, ki hogy csinálta, remélem, még nem késő? Azt hozzátenném, hogy nem Magyarországon tanulok, szóval kissé más a rendszer, de azért a tapasztalatok érdekelnének. Persze az is, mennyire volt nehéz bejutni, bármi - még ha ez individuális dolog is.

2017. aug. 10. 14:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Egyáltalán nem késő. Én utolsó évben beszéltem meg a témavezetőmmel, hogy akkor én szeretnék doktorira jelentkezni és ő ajánlott témát. Tehát maradtam ott, ahol a diplomám írtam. A tématervet nem emlékszem mikor kellett leadni, de túl sokat nem készültem a felvételire. Volt néhány poszter publikációm, mert utolsó évben mentem konferenciákra.
2017. aug. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!