Debrecen kollégium vagy bejárás?
50 km a suli és a lakhelyem közötti távolság.
Érdemesebb lenne koliban lakni vagy megoldható az átjárás? Igazságügyi igazgatási alapszakrol lenne szó, az orarendet nem igazán tudom, hogy milyen.
És nem fáraszt ki nagyon?
Helyi busz, vonat, ott megint helyi járat. Nekem így lenne megoldható.
Simán bejárós. Én is az vagyok, bár én a duplájáról.
Megoldható, simán.
Honnan fogsz bejárni? Hátha tudok segíteni.
Miután nem írtad, hogy honnan, és lehet, hogy nyíregyről, ezért jelezném számodra, hogy két kora reggeli járat, amivel elérheted a 8 órás kezdetű előadásokat, azok nem normál járatok.
Módosított menetrend van érvényben egészen novemberig.
Ez azt jelenti, hogy az eddig 6:27-es vonat--6:15-kor megy
és a 6:46-os 6:39-kor megy.
Ez azt jelenti, hogy a 6:15-ös vonattal kell majd menned, mert a másik 7:22-kor érkezik meg, amivel ha jön villamos, akkor éppen hogy beérnél, ha nincs késés, de mivel lesz, hiszen a módosított menetrend pályakarbantartás és felújítás miatt van, ezért a későbbivel nagy esély hogy késni fogsz (ne a késés miatt jegyezzen meg a tanár:)
A vissza járatokat is alaposan szétbarmolták, több egészkor induló járat novemberig nem megy (és lehet törölni is fogják őket, mivel kellene az igásló a bicskéig épített vonalra addig amíg nem jönnek meg az új vagonok, akkor visszakapjuk a régit)
#9 igen, Nyiregyrol.
De azóta átgondoltam már a dolgot. Nagyon korán kellene kelnem. Helyijarat Nyiregyen, utána vonat, utána pedig helyijarat Debrecenben.
És mivel a korankeles nagyon nagy ellenségem, így valószínűleg koli vagy albérlet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!