Van itt olyan, aki egyetemi évei alatt bejárós (volt)?
Én csak gimibe jártam be eddig, 3 évig, 60 kilometerrol. Utolsó évre elegem lett belőle és koleszos lettem. Egyetemre is be kell járnom úgy néz ki mert kevés a kolis hely:)...
Úgyhogy engem is érdekelnek a válaszok.
Egyébként ha van lehetőséged kollegiumba menni, egy probat mindenkepp megér,maximum otthagyod ha nem tetszik es bejársz:)
Én szeptembertől kezdek, oda-vissza utam 2,5 óra lesz.
Már középiskola alatt is kellett utaznom, de az csak egy órát vett igénybe.
Kollégiumba viszont semmiképpen nem mennék, nem nekem való, így meg kell barátkoznom az utazással.
Köszönöm mindenkinek a választ!
#2: Igazából arra gondoltam, mikor valaki nem abban a városban lakik, ahol az egyetem van.
#4: Velem is ugyan ez a helyzet. Nem szeretnék kollégiumba menni, viszont a bejárástól is tartok, hogy majd nagyon fárasztó lesz. Kitartást!
Én más városból járok be az egyetemre (vidéken). 40-45 perc az út, aztán még helyi járattal kell mennem ami kb. 20-25 perc. Amikor leszállok a távolsági buszról és egyből jön a helyi akkor 1 óra alatt bent vagyok az egyetemen, de ez a ritkább eset. Inkább 1,5 óra ez az idő. Tehát egy napra minimum 3 óra utazás.
Ha reggel 8-ra kell menni az a legrosszabb mert akkor tuti hogy 2 óra is elmegy a buszozgatással a tömegnyomor miatt. Legtöbbször pedig állni kell a buszon (tudom fiatal vagyok kibírom) de ez akkor is fárasztó tud lenni.
Amikor ideges leszek, hogy már megint nem férek fel a buszra és megint nem érek be, elkések stb. ez inkább stresszes.
Albérletre nincs pénzem, a koliban pedig nálunk a pihenés kilőve. Úgyhogy inkább szenvedek még a bejárással,elvégre nincs messze a buszmegálló sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!