Van itt olyan, aki vett fel diákhitelt és megbánta?
Főleg diákhitel 2. érdekel
Figyelt kérdés
ha lenne miből, két szakot vinnék párhuzamosan, az egyikre majdnem elég támogatott félévem van, de msc-re már sehogy sem lesz....
felvettek, a másikat meg már elkezdtem tavaly
le kell mondanom az egyikről? vagy esetleg majd később....
2017. aug. 3. 20:38
1/7 anonim válasza:
MSC-re már minek önköltséges?
Amúgy diákhitel1-2zök,egyiket sem bántam meg.
Van mit egyek, nem nyomorgok, tanulni is tudok.
A törlesztőt meg majdnem halálodig el tudod húzni vagy olyan kicsire redukálni magát a törlesztőt, hogy nem sok vizet zavar.
Emelett alacsonyak a kamatok, normális hitelnél soha nem kapsz ilyen feltételeket.
2017. aug. 4. 07:33
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ
a kérdésedet nem értem
már csak 6 állami félévem van, mert korábban elvégeztem egy másik sulit, így msc-re már nem lesz elég
2017. aug. 4. 15:04
3/7 anonim válasza:
Azért a törlesztő nem lehet akármilyen kicsi, de tény, hogy ilyen jó hitelt felnőttként soha nem fogsz kapni. Ugyanakkor óvatosan vele, hidd el, hogy később már nagyon idegesítő tud lenni, hogy évek óta törleszted és még mindig úgy tűnik, mintha semmit nem csökkent volna a tartozásod. Én csak 600 ezerrel kezdtem, de 7 év után még mindig több, mint a harmada megvan.
2017. aug. 6. 14:46
4/7 A kérdező kommentje:
nekem kb 2,5 millió lenne....
2017. aug. 7. 20:17
5/7 anonim válasza:
Gondoltam, hogy kb. ekkora a nagyságrend. Bár lebeszélni nem akarlak róla, de jól gondold át. Ez azért 20 év törlesztés is lehet, ha mindig a minimumon tartod a részleteket, ráadásul gondolom, hogy később lakás / autó / satöbbi hitelt is szeretnél felvenni, amikor a DH akadályozó tényező lesz. Ha érzel magadban annyi fegyelmet, hogy a későbbi fizetésed bizonyos részét előtörlesztésre fordítsd, akkor hajrá. Az biztos, hogy az egyetemi éveket megkönnyíti. Drukkolok.
2017. aug. 7. 20:31
6/7 anonim válasza:
Amúgy az egész persze a fizetéstől is függ.
Egyedül egy nettó 250-300-as fizetésnél, már elég könnyű visszafizetni az egészet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!