Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeptembertől diplomás ápolóna...

Szeptembertől diplomás ápolónak fogok tanulni az egyetemen?

Figyelt kérdés

21 vagyok és már segédnővérként dolgozom kórházban.

Előtte is jártam fősulira 3 hónapja de ott hagytam.

Ez jobban tetszik. Szeretek másoknak segíteni.

Ha elvégzem akkor itthon mennyi nettóra számíthatok?

Légyszi csak olyan írjon aki tud releváns választ adni :)

Láttam hogy a bruttó 180.000 kezdőként de hallottam olyat is aki diplomás nővérként 250.000ft nettót kap.

Most akkor ez hogy van?

Mi befolyásolja?

Köszi!

2017. aug. 3. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a bértáblát, ott pontosan meg van határozva az összeg hogy milyen szintű végzettséggel mennyit kereshetsz.
2017. aug. 3. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem a kollégákat kérdezed? A 250 nettó nagyon kevéssé hihető. Talán nyugdíj előtt jó sok túlórával. Te vagy, aki jogról pattant meg, ugye? Itt nézelődj!

[link]

2017. aug. 3. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A nettó 250 ezret nehezen hiszem el. A legtöbb orvos sem kap ennyit, nemhogy egy nővér.
2017. aug. 3. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:

250.000Ft pedig.

Az orvosok pedig 500.000 Ft körül kapnak.

A mi osztályunkon legalábbis. Vidéken.

2017. aug. 3. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik bácsikám orvos. Tudod mikor 500.000 az orvosi fizetés. Tuti kamu kérdés. Ha ennyit keresnének az orvosok tényleg, akkor nem lenne tömeges külföldre vándorlás.
2017. aug. 3. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nálunk a mi osztályunkon ennyi.
2017. aug. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!