Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A ZMNE egyetem védelmi igazgat...

A ZMNE egyetem védelmi igazgatási alapszakára szeretnék jelentkezni nehéz oda bekerűlni?

Figyelt kérdés
valaki meg tudja mondani, hogy mennyire kell oda a tesi, ha konkrétan a katasztrofavédelmi szakirány érdekelne engemet? És Mennyire nagy ott a követelmény? Nehéz bejutni, vagy bentmaradni? A válaszokat elöre is köszönöm
2008. okt. 18. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Bejutni nem nehezebb, mint bármely más felsőoktatási intézménybe. Bentmaradni nehezebb, mert az iskola jellegéből adódóan ott nem megkérnek valamire hanem parancsot adnak!

Az erőnléti követelményeket itt elolvashatod:

[link]

„Alkalmas” az a jelentkező, aki a négy normából hármat eredményesen teljesít, közte a 3200 méteres síkfutást és minimálisan 240 pontot elér.

2008. okt. 19. 08:48
 2/9 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, mert ebben nem vagyok biztos, de asszem civil szakokon nincs Pálya Alkalmassági Vizsgálat, csak a katonain. 2008-as tanévben a Védelmi Igazgatási szak csakis civil formában indult. Ellenben ezen a civil szakon van Testnevelés, ami szerintem tényleg kemény lehet, már ha a Zrínyiből indulunk ki.
2008. okt. 19. 19:14
 3/9 anonim válasza:
100%

Hali, én harmadéves hallgató vagyok ezen a szakirányon. A túljelentkezés miatt nehézkes lehet a bejutás, de minden esélyed megvan, ha a pontjaid megfelelőek. De kétszer gondold meg, hogy biztosan ide akarsz-e jönni, ne pillanatnyi fellángolásból válaszd ezt az egyetemet. Ha mégis ide jönnél akkor a nyelvre fektess nagyobb hangsúlyt a többi már részletkérdés!

Testnevelés tényleg van: félévente felmérővel (futás, fekvő, hasizom, ha tudsz futni akkor semmi gond nem lehet, mert bizony itt minden órán futással kezdünk, ha cigány gyerekek potyognak az égből akkor is:S :)

2008. nov. 12. 15:45
 4/9 A kérdező kommentje:
De ahogy olvastam elég kevés a ponthatár mármint a minimális azaz 180-200 asszem vagy lehet h roxul emléxem . Nme nem hirtelen felidulás ténlleg ez érdekel és ezt szeretném csinálni :)
2008. nov. 12. 16:31
 5/9 anonim válasza:

hát most pontosan nem tudom mennyi ponttal lehet bejutni, még anno 95 ponttal lehetett már nem emlékszem, de beszámolják az OKJ-s bizit és az alapfokú nyelvvizsgát is! De mondom már biztos megváltozott. nézz utána a

www.zmne.hu oldalom vagy [link]

remélem sikerült megnézned nem vagyok egy netbajnok:S

2008. nov. 13. 15:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Olvastam h mi minden számit még bele de nem tudom h fogok e tudni államvizsgát tenni angolbol azért a + nemtudom hány pontért.Mert nem Magyaro. élek és kicsit problémás de elválik :-D
2008. nov. 15. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
sziaa! végül felvételiztél? :)
2009. jún. 19. 11:40
 8/9 A kérdező kommentje:
jah :D hát 23.ikán elválik hogy kezdek e de remélhetoleg igen :D végulis hagy csináljak már valami értelmes dolgott is nem??
2009. jún. 23. 23:02
 9/9 anonim válasza:
Szia! Felvettek a végén? És ha igen, milyen?
2010. dec. 2. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!