A ZMNE egyetem védelmi igazgatási alapszakára szeretnék jelentkezni nehéz oda bekerűlni?
Bejutni nem nehezebb, mint bármely más felsőoktatási intézménybe. Bentmaradni nehezebb, mert az iskola jellegéből adódóan ott nem megkérnek valamire hanem parancsot adnak!
Az erőnléti követelményeket itt elolvashatod:
„Alkalmas” az a jelentkező, aki a négy normából hármat eredményesen teljesít, közte a 3200 méteres síkfutást és minimálisan 240 pontot elér.
Hali, én harmadéves hallgató vagyok ezen a szakirányon. A túljelentkezés miatt nehézkes lehet a bejutás, de minden esélyed megvan, ha a pontjaid megfelelőek. De kétszer gondold meg, hogy biztosan ide akarsz-e jönni, ne pillanatnyi fellángolásból válaszd ezt az egyetemet. Ha mégis ide jönnél akkor a nyelvre fektess nagyobb hangsúlyt a többi már részletkérdés!
Testnevelés tényleg van: félévente felmérővel (futás, fekvő, hasizom, ha tudsz futni akkor semmi gond nem lehet, mert bizony itt minden órán futással kezdünk, ha cigány gyerekek potyognak az égből akkor is:S :)
hát most pontosan nem tudom mennyi ponttal lehet bejutni, még anno 95 ponttal lehetett már nem emlékszem, de beszámolják az OKJ-s bizit és az alapfokú nyelvvizsgát is! De mondom már biztos megváltozott. nézz utána a
www.zmne.hu oldalom vagy [link]
remélem sikerült megnézned nem vagyok egy netbajnok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!