Széchenyi István Egyetem Közlekedésmérnöki szakára szeretnék jelentkezni. Matek nem gond (legalábbis remélem) viszont nem tudom melyiket válaszam másodiknak (fizikát kizárnám), közlekedésföldrajzra vagy infóra gondoltam, melyik lenne egyszerűbb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 22:09
1/3 anonim válasza:
nem tudom mit takar a közlekedésföldrajz de ha nem nehéz akkor azt választanám,itt infóból elsőben ugyis wordöt fogsz tanulni :D
2/3 A kérdező kommentje:
Elírtam,nem közlekedésföldrajz , hanem közlekedési alapisemeretek ami 3 tantárgyból tevődik össze közlekedési alapisemeretek, közlekedésföldrajz és fuvar jog.
2011. febr. 6. 18:06
3/3 anonim válasza:
sztem azt amelyikből erősebb érettségit tudsz írni,nézegesd az előző évi feladatlapokkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!