Robur kérdése:
Szent István Egyetemen, Környezetmérnök Msc mennyire kemény?
Figyelt kérdés
Aki oda jár, vagy járt, kérem ossza meg velem a tapasztalatait. A Bsc-t a BMF-en csináltam, az elég gagyi volt, és félek hogy kevés lesz ide az a tudás amit ott kaptam. Különösen a matekkal kapcsolatban várok tapasztalatokat, ugyanis az nem erős oldalam. Előre is köszi mindenkinek!2011. aug. 31. 14:34
1/1 anonim válasza:
A SZIE környezetmérnökije nagyon gagyi, inkább akkor menj környezettudományi msc-re. Ott többet tanulsz, de az a vélemény, hogy az egész oktatás szinvonaltalan nálunk. Én itt végzem a doktorimat és agrármérnökire jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!