Hol van orvosi egyetem Szolnokhoz közelebb? Milyen elvárásokkal lehet jelentkezni? 5 éves? + rezindens évek?
Figyelt kérdés
úgyértem hogy most 10.es vagyok mi alapján vennének fel oda? milyen átlagomnak kell lenni 4,9-5? mert azt mondták hogy 4,5 el ne is álmodjak hogy felvesznek :s..
azoon belül ott milyen évfolyamok vannak hogy különülnek el?Miből kell felvételizni hozzá?csak éretségi + felvételi számít vagy évvégi eredméények is?
2011. máj. 16. 13:25
1/2 anonim válasza:
Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Pécsen van orvosi egyetem.
6 éves, és utána szakosodás, ami szaktól függően 3-6 év, de a ráépített szakképzésekkel együtt akár 9 év is...
Az érettségi alapján és az utolsó két éves gimis jegyek alapján vesznek fel. Felvi.hu-t ajánlom, ott meg tudod nézni a pontszámítást. Nem szeretném leírni, mert hosszú, és el lehet ott is olvasni...
2/2 anonim válasza:
Orvosi egyetemre biológia és kémia vagy fizika érettségi kell. Legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni, de lehet mire Te végzel már két emelt érettségi kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!