Óvodapedagógus vagy mentőtiszt?
Emberekkel szeretnék foglalkozni, segíteni nekik. Mindkettő egyformán tetszik. Melyik illene jobban egy lányhoz aki alacsonyabb, soványabb, kedves, nyitott.
(Ápoló alapvégzettségem van, értek ehhez. De az óvodai munka is tetszik, vannak nevelt gyerekeim, szeretem a gyerekeket. Tegyük fel mindkettőben egyformán vagyok tehetséges.) Melyik fizet jobban? Melyikre néznétek fel, ismernétek el jobban a munkáját? Melyik viseli meg kevésbé az embert, hova kell több fizikai erő?
és a védőnő esetleg? Egészségügy is, gyerekekkel is foglalkozhatsz, nincs éjszakai műszak mint a mentőtisztnél.
Mentőtisztet mondanám ebből a kettőből, de alacsony vékony lányként nem nagyon lennél megbecsülve, és ott bírni kell a stresszt, azonnal kell reagálni hiszen életek múlnak rajtad, valamint itt csak a legritkább esetben találkozol gyerekkel, őket a gyermekmentősök szállítják és oda ha jól tudom kell még egy plusz végzettség is.
Óvónőt idéntől reformálták meg, hiába végzed el, két évig csak gyakornok lehetsz egy másik óvónő mellett, és x évente vizsgáznod kell ismét hogy fentebb kerülj a fizetési listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!