Szerintetek hogy kéne döntenem a továbbtanulás kapcsán? Maradjak vagy folytassam?
Mentőtiszti szakirányon tanultam és sikeresen befejeztem a második évemet , de sajnos a harmadik évem megkezdése előtt egy évig passzívon voltam ( tavaly szeptember ) családi dolgok miatt és ez alatt az idő alatt emelt biosz kémiából tettem érettségit és ha Debrecenbe mentem volna ezzel akkor 5 ponttal csúsztam le volna csak és szerintem jövőre jobban fel tudnék készülni hogy sikerüljön. Kérdésem az lenne hogy megérné nekem ott hagyni a tisztit úgy hogy jövőre felvételizek orvosira úgy hogy 4 félévet majd nekem kell kifizetni ott valamiből ( pl hitel ) vagy inkább felejtsem el inkább ezt az ötletemet ? ( tudom hogy vissza kell majd fizetnem a képzési időm felét ha önként otthagyom de arra már az összeg megvan nekem )
Oka pedig annak hogy elgondolkodtam ezen hogy hiába tiszt lesz az ember ( ha elvégzi ) hogy akkor is az orvos dönt és az orvosi kompetenciák nekik adottak nekünk le van korlátolva és ők szakosodhatnak bármerre mi meg főleg a mentőzésben vagyunk , de én nem szeretnék folyton mások alatt lenni vagy bekorlátozva lenni életem végéig amiatt ebbe a hivatásban hogy csak mentőtiszt vagyok.
Tudod mit szeretnel! A lecet magasabbra tetted mar most! Helyes!
Tanulj orvosnak!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!