Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mit érdemes tanulni?

Szerintetek mit érdemes tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek mit érdemes tanulni? Most érettségiztem májusban és beadtam a jelentkezésemet hogy továbbtanuljak, de nem vettek fel. Most pedig a pótfelvételire keresgélek valamit, de egyszerűen nem tudom, hogy mit kéne tanulni. Valami olyasmi szakmára gondolok, ami nem is olyan nehéz, és nem is kell 500 ezres fizetést adnia, de ne is 40 ezres legyen.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 31. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyél hidegburkoló!
2017. júl. 31. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány pontod van? Mert hiába mondunk valamit amivel ugyan jól kereshetsz és keresett de fele annyi pontod sincs..jól kell választani ha már kemény milliókat csengetsz ki érte.
2017. júl. 31. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Gépgyártástechnológiai technikus
2017. aug. 1. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!