Milyen Msc képzésre lenne érdemes továbbmenni laboros Bscről?
Egészen pontosan én orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus leszek. Gondolkozom az Msc-ben, de nem tudom megéri-e. Kilátásban ilyen jöhet szóba, hogy molekuláris biológus, esetleg klinikai labor. kutató.
Nem akarok Phd-zni és az egyetemen maradni tanársegédnek... ennek fényében milyen lehetőségeim lennének?
Mi a célod a mesterképzéssel? Mert szerintem ezzel a végzettséggel jól el lehet helyezkedni kórházakban/szakrendelőkben, de viszonylag kevés előrelépési lehetőség.
Én valami kapcsolódó mérnöki szakra mennék (vegyészmérnök vagy biomérnök). Szerintem azzal jó lehetőségeid lennének.
Több lehetőséget szeretnék elhelyezkedés terén, hogy ne csak az eüre legyek specializálódva. Pl gyógyszergyár.
Matek nem az erősségem úgyhogy a mérnöki nem tudom mennyire lenne jó választás. :/
Te esetleg jártas vagy valamelyik szakmában?
Én azt hallottam, hogy ez a biomérnöki/technológia se nagy szám. :/
Jó lenne valakitől személyes tapasztalatot hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!