Nagy tervek, lehetséges?
Szóval,egy éve kezdtem az egyetemet,rájöttem,hogy nem igazán érdekel,nekem való. Sajnos elkövettem a hibát,hogy (sok más csoporttársammal ellentétben) nem jelentkeztem idén máshova.
Ezen a szakon,ahol most vagyok, legjobban a három db közgázos tárgyunkat szerettem(ötös lett az összes vizsga kevés tanulással) Rájöttem,hogy nagyon érdekel a közgazdaságtan, szívesen foglalkoznék ezzel. Valamint a barátom már mesterezik közgázon,bankban dolgozik,irodában,így picit beleláttam a bankárok "világába",és nagyon érdekel a dolog.
Az a tervem,hogy egy év alatt felkészülök emelt matekra és a következő felvételi időszakban jelentkezek alkalmazott közgazdaságtanra.
Nem volt valami jó tanárunk gimiben, a középszintű érettségim éppenhogy 4-es lett,a tanár nagyon megutáltatta velünk a matekot,semmitnnem gyakoroltam rá.
Vajon (anyagi nehézség miatt), külön tanár nélkül fel tudnék készülni egy év alatt emelt matek érettségire? Miközben folytatom a jelenlegi szakon(szüleim nem engedik,hogy pssziváljak vagy otthagyjam)
Tudnátok mondani jó könyveket,amikből készülhetnék egyedül?
21L
Azért akarom megcsinálni az emeltet,mert kell és mert úgy több pontom is lesz... most egy emelttel van 445 pontom.
De akár önköltségsre is mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!