Nagy tervek, lehetséges?

Figyelt kérdés

Szóval,egy éve kezdtem az egyetemet,rájöttem,hogy nem igazán érdekel,nekem való. Sajnos elkövettem a hibát,hogy (sok más csoporttársammal ellentétben) nem jelentkeztem idén máshova.

Ezen a szakon,ahol most vagyok, legjobban a három db közgázos tárgyunkat szerettem(ötös lett az összes vizsga kevés tanulással) Rájöttem,hogy nagyon érdekel a közgazdaságtan, szívesen foglalkoznék ezzel. Valamint a barátom már mesterezik közgázon,bankban dolgozik,irodában,így picit beleláttam a bankárok "világába",és nagyon érdekel a dolog.

Az a tervem,hogy egy év alatt felkészülök emelt matekra és a következő felvételi időszakban jelentkezek alkalmazott közgazdaságtanra.

Nem volt valami jó tanárunk gimiben, a középszintű érettségim éppenhogy 4-es lett,a tanár nagyon megutáltatta velünk a matekot,semmitnnem gyakoroltam rá.

Vajon (anyagi nehézség miatt), külön tanár nélkül fel tudnék készülni egy év alatt emelt matek érettségire? Miközben folytatom a jelenlegi szakon(szüleim nem engedik,hogy pssziváljak vagy otthagyjam)

Tudnátok mondani jó könyveket,amikből készülhetnék egyedül?

21L

2017. júl. 28. 18:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Azért akarom megcsinálni az emeltet,mert kell és mert úgy több pontom is lesz... most egy emelttel van 445 pontom.

De akár önköltségsre is mennék.

2017. júl. 30. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!