Lehetséges tervek ezek?
Szóval, most fejezem be az első évemet az egyetemen. Nem szeretem,rájöttem,hogy ez nem nekem való. Gyenge, nem érdekel,rossz oktatók.(pedig neves egyetem,de mindegy is:))
Át szeretnék menni egy másii egyetem másik szakára, ami legjobban érdekel és tudom,hogy ez már biztosan jó lesz.
Viszont emelteznem kell hozzá matekból.
Az a tervem,hogy jövőre a tavaszi érettségi szezonban fogom ezt megtenni.
Egy év alatt fel lehet készülni enelt matekra tanár nélkül. A közép szintű érettségim annak idején 4es lett.
Nem hagynám abba addig ezt a szakot sem,szinte úgyse kell semmit tanulni:)
20L
Persze, simán fel tudsz készülni. Keress tanfolyamot, vagy magántanárt, foglalkozz vele sokat, és menni fog.
Viszont ha államin vagy és államira szeretnél menni, akkor a helyedben elgondolkodnék azon, hogy biztos jó ötlet-e még egy évig feleslegesen járni erre a szakra. Ugyanis akkor még 2 félévet veszítesz az állami féléveidből.
Előző vagyok
Nem kötözködni szeretnék, csak érdekel. Egy passzív év alatt nagyon sok mindent lehet csinálni, és ha úgyse érdekel, akkor ennyi erővel mást is csinálhatnál (pl. külföldi önkénteskedés EVS-el), amivel jobban kihasználnád az évet.
Én is passziváltatnék a helyedben!
Amúgy persze, fel lehet készülni:)
Mert ezt a szakot is be szeretném fejezni. A kettő együtt majd talán többet érhet.
Na meg anya se engedi,hogy abbahagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!