256 pontot sikerült össze kaparnom az érettségin, javítani szeretnék töriből és földrajzból is, le szeretnék tenni egy emeltet, hogy bekerülhessek egyetemre földrajz szakra. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha mind a két eredményem 4-es lett lehetséges emeltezni belőlük, vagy csak középszinten lehet a jegyet kijavítani? Sajnos nem igen foglalkoztam ezzel amikor kellett volna, így el mentem egy két éves képzésre , de újra akarom kezdeni2017. júl. 19. 07:37
1/10 anonim válasza:
Az emelt letétele nem függ semmilyen korábbi eredménytől, bármikor leteheted.
2/10 anonim válasza:
Miért a földrajz szak? Inkább lebeszélnélek róla...
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igen tudom mi szeretnék lenni. A föcit néztem a rekreáció mellett ami érdekelne alapszakon, de akkor is kell az emelt mert ennyi ponttal még csak a közelébe sem engednek. Emellett okj-nak a logisztikát, a turisztikai szervezőt meg esetleg legutolsó sorban a kozmetikust.
2017. júl. 19. 08:00
4/10 anonim válasza:
A földrajz szakban nincs karrier
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor miben van karrier amihez nem kell matek és informatika? Semmiben...
2017. júl. 19. 11:39
7/10 anonim válasza:
És info is... (táblázat-, adatbázis kezelés, GIS)
8/10 K. Gergő válasza:
256 pontot a mosolygásra lehet kapni kb... én a helyedben egy rendes szakmát tanulnék pl. kőműves, vagy fodrász... mire kiköhögsz egy diplomát, elmegy a fél életed, és az is használhatatlan... bocsi a durva stílusért, de talán így sikerül észhez térítenem téged...
9/10 anonim válasza:
Érdekelne, akik lepontozták a #2 válaszom menynire relevenas ismeretek alapján gondoják, hogy a földrjaz szakról nem kell lebeszélni valakit?
10/10 anonim válasza:
6. 7. Matek, infó, kémia, fizika, s persze biosz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!