Mit tudok tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
tegnap voltak a felveteli ponthatarok kihirdetese, 1 ponttal lemaradtam az altalam megjelolt szakrol, de azert, mert az egyik tanarom rossz jegyet irt be ev vegen , es mar keson vettuk eszre ( 4 est ir 5 os helyett). Van e meg lehetosegem fellebbezni vagy akarmilyen masik opcio ilyen esetben? ugyanis h ha atirnak a jegyet, lenne eleg pontom ahhoz hogy felvetelt nyerjek.
valaszotokat elore is koszonom!
2017. júl. 27. 13:23
1/16 anonim válasza:
Az év végi jegyeket kb május előtt beírják már. Júius valameddig lehetett pótolni a dokumentumokat. Ilyen későn mit akarsz kezdeni? Miért nem előtte cselekedtél? Talán meg lehet fellebbezni, próbáld meg, de szerintem előbb kellett volna gondolkodnod.
2/16 anonim válasza:
Mivel ez a te sarad, és nem a felvié, így veszett fejsze nyele...
3/16 anonim válasza:
bakker, ez jó, mindenki menjen és írassa át a bizijét.
Amúgy nem hiszem ezt így, a bizonyítványt egyeztetjük...
4/16 A kérdező kommentje:
reklamaltam a tanarnal is,egybol mikor megkaptam a bizonyitvanyomat , de aztmondtak hogy mar keso, csak nem igazan ertem h akkor megis mikor kellett volna, hogyh ha a tanar azt mondta meg ev vegen hogy 5 re zar le , majd a bizonyitvanyomba latom hogy 4 re, akkor megis mikor kellett volna reklamaljak?
2017. júl. 27. 13:34
5/16 anonim válasza:
"A jogorvoslat során azok a dokumentumok vehetők figyelembe, amelyeket a jelentkező az általános felvételi eljárásban határidőre csatolt a jelentkezéséhez. "
6/16 A kérdező kommentje:
hozzateszem hogy rajtam kivul meg 2 ember irt javitot az 5 osert, es mondta h mindharman megkapjuk az 5 ost, oket vegul 5 re engem pedig 4 re zart le...
2017. júl. 27. 13:36
7/16 anonim válasza:
ha négyesre zárt le, akkor nem a bizid van elírva, hanem négyest kaptál. Ennyi.
8/16 anonim válasza:
jah hát ha reklamáltál a tanárnál és nem írta át, akkor mégis miről beszélünk?:D mondjuk én tuti addig ugráltam volna a fején, amíg át nem írja, velem is volt ilyen, és nem hagytam magam. de ezzel te már nem tudsz mit kezdeni, majd jövőre felvesznek.
9/16 A kérdező kommentje:
hat eppen ez a lenyeg , hogy o maga se tudja hogy miert zart le 4 esre... kicsit idegesito hogy egy masik ember miatt nem vesznek fel , mert eppen nem tudja normalisan vegezni a munkajat..
2017. júl. 27. 13:41
10/16 A kérdező kommentje:
a bizonyitvany osztas utan reklamaltam de akkor mar kozoltek hogy keso.. miutan a szenzacios e naploba nem lehetett sose belepni mert nem volt jo az iskolaban, nem igazan tudom hogy honnan kellett volna megtudjam korabban .. hogy ha a tanarno megigerte hogy 5 re zar le..
2017. júl. 27. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!