Ilyenkor mit tudok tenni?
Sziasztok!
Röviden és tömören: nagyon elrontottam az középiskolát és az éretségit.
Nem lettek fényesek sőt..... ilyen épp hogy, csak hogy elmentem szakképzésre a BKF (Budapesti Kommunikációs Főiskola) OKJ részére. Teljesen megváltozott a tanuláshoz a hozzá állásom. Elhatároztam, hogy a BKF alapképzésére szeretnék menni Kommédiára. De ugye a bizonyítványom és az érettésgim nem éppen ehez igazodik, mit tudok tenni? Újra érettségizek? Vagy mik a lehetőségeim ilyenkor? Most fogok végezni a szakmával idén, az + 30pontot jelent a BKF-en belül.
Azokból a tantárgyakból, amikből nagyon rossz volt
az érettségid, érettségizz újra
Számolgattam, osztottam szoroztam, és kijött, hogy ha angolból 64%-os emelt érettségit kell tennem, és akkor meglesz az adott szakra a ponton. Nor van félévem felkészülni.
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy csak jelezném, hogy az OKJ-s érettségiért már nem 30, csak 24 többletpont jár már kb. 2 éve, szóval ezt mindenképpen vedd figyelembe. Ha nincs emelt szintű érettségi, akkor mindenképpen érettségizz újra, hiszen a kommunikáció szakon alapfeltétel legalább egy megadott tárgyból emelt szintű érettségi, angolból pont jó lenne :)!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!