Ilyenkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden és tömören: nagyon elrontottam az középiskolát és az éretségit.

Nem lettek fényesek sőt..... ilyen épp hogy, csak hogy elmentem szakképzésre a BKF (Budapesti Kommunikációs Főiskola) OKJ részére. Teljesen megváltozott a tanuláshoz a hozzá állásom. Elhatároztam, hogy a BKF alapképzésére szeretnék menni Kommédiára. De ugye a bizonyítványom és az érettésgim nem éppen ehez igazodik, mit tudok tenni? Újra érettségizek? Vagy mik a lehetőségeim ilyenkor? Most fogok végezni a szakmával idén, az + 30pontot jelent a BKF-en belül.

2013. szept. 24. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Azokból a tantárgyakból, amikből nagyon rossz volt

az érettségid, érettségizz újra

2013. szept. 24. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű, a felvételi tárgyakból érettségizz újra, erre van lehetőséged, semmi gond. Egy elrontott érettségi vagy tini kori felelőtlenség nem befolyásolja végzetesen az életedet, meg senkiét sem, kijavítod és kész. Más is így csinálja.
2013. szept. 25. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Számolgattam, osztottam szoroztam, és kijött, hogy ha angolból 64%-os emelt érettségit kell tennem, és akkor meglesz az adott szakra a ponton. Nor van félévem felkészülni.

Köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 27. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Amúgy csak jelezném, hogy az OKJ-s érettségiért már nem 30, csak 24 többletpont jár már kb. 2 éve, szóval ezt mindenképpen vedd figyelembe. Ha nincs emelt szintű érettségi, akkor mindenképpen érettségizz újra, hiszen a kommunikáció szakon alapfeltétel legalább egy megadott tárgyból emelt szintű érettségi, angolból pont jó lenne :)!

Sok sikert!

2013. okt. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!