Melyik műszaki szakot ajánlanátok, és melyik egyetemen?
Szóba jött a gépész-, a jármű-, a villamosmérnök is.
Matekból nagyon jó vagyok, fizikából is és jól tudom hozzá használni az infó tudásomat (kisebb programozások), kémiával hadilábon állok, csak informatikával nem szívesen foglalkoznék.
"A villamosmérnök ellen szól, hogy az elektronikát annyira nem szeretem"
Az állapot nem praktikus, mert még mindig az nyerő, aki a határterületeken otthonosan mozog, de ugye az elektronika csak egy része a villamosságnak...
Én ezt a sorrendet lőném be:
Villamos , gépész majd végül jármű-s.
Ha elektronika tényleg kevésbé vonz akkor villamost és gépészt cserélném fel.
Pedig szerintem az elektronika az egyik legjobb része. Ez ne tartson vissza, mert alapvetően egy villamosmérnök nem elektronikával foglalkozik, igazából azt főleg a szemlélet miatt tanítják, (persze van kivétel). Programozni ha tudsz, megvagy bőven elektronika nélkül, persze nem árt, de meg lehet úszni, amennyit meg nem azt járműn is tanulnád. Gépész is tanul valamennyit, ha már itt tartunk!
Én a villamosmérnökit ajánlom a BME-n, ha budapesti vagy. Remélem nem az jött le ebből a kommentből, hogy az elektronika felesleges, mert nem az!!!, de hidd el sokan végeznek, akiknek még mindig nem tiszta a bipoláris tranzisztor...
Köszönöm mindenkinek a választ!
#3 csak(is) infóval nem szeretném foglalkozni... tehát vmennyi jöhet, csak nem informatikai szakra szeretnék menni, pl. Mérnökinfóra.. így félreérthető volt a kiírásom..
A többieknek mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!