Dallam99 kérdése:

Szegeden milyen karokra tudnék jelentkezni matek, fizika infó tantárgyakkal?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék párkapcsolatban élni a párommal, és ő Szegeden tanul, ezèrt én is oda szeretnék menni. Matek fizia info az a 3 tantárgy, amivel tovább szeretnék menni. Sajnos hallottam hogy a szegedi mérnöki kar nem a legerősebb. Esetleg valaki tudna ajánlani olyan szakot, ami elég jó ott, és ez a 3 tantárgy valamelyike kell hozzá?

2017. júl. 12. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem távkapcsolat lesz az, de gazdasági szakok vagy a TTIK? Nem tudom, hogy ezek milyen színvonalúak, én a mérnöki karról sem hallottam még sok mindent, de ezen a vonalon fogsz olyan dolgokat találni, amik ebbe a témába vágnak. Például, ha infós vagy, akkor a mérnökinfó egy jó irány lehet, és nem tudok róla, hogy Szegeden rossz lenne.

De ha igazán rám hallgatsz, tudom, hogy milyen szívás egy párkapcsolat, és hogy mennyire fontos neked a párod, de egy olyan döntésbe, ami rólad szól, akármilyen nehéz is, nem szabad belevonni a párkapcsolatodat. Ha van két ugyanolyan szak Szegeden meg egy másik helyen is, ahova ugyanolyan szívesen járnál, és te Szegedet választod, mert ott él a párod is, arra azt mondom, hogy juhé, így jött ki, de csak azért, hogy Szegeden tanulhass a párod mellett, még ne add fel azt a szakot és azt az egyetemet, ahol viszont úgy érzed, hogy biztos lenne a tudásod. Mert első körben ez a fontos, és túl tudnátok élni három-öt évet is akár.

2017. júl. 13. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lol, én is belementem *távkapcsolat
2017. júl. 13. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mérnökinformatika
2017. júl. 13. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én villamosmérnöknek tanulnék a helyedben!
2017. júl. 13. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Infós szakokra

Molekuláris bionika

Mérnöki képzések

Szerintem ezekre mind mehetsz.

2017. júl. 13. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!