Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyek?!? Mi tévő legyek?

Mi legyek?!? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nos nem tudom mi legyek h ha nagy leszek mivel most leszek nyolcadikos es most van idom ezzel a kerdessel foglalkozni h a celomnak megfelelo ikolat valsszak majd. Ehez kerem segitsegeteket. Szeretem rendezkedni es parancsolgatni olvasni es nagyjabol ennyit ebbol osszehozhato valamilyen szak? Gondolkoztam a lakberendezo vagy belso epiteszen de az a baj h nem vagyok jo matebol.

2017. júl. 10. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
36%

Milyen tanuló vagy? Ne izgulj, ha jó tanuló vagy, akkor nyugodtan menj gimibe, és ott később rájössz, mi is szeretnél igazából. :)

Én is gimibe megyek majd, és fogalmam sincs, mi legyek, még csak azon tudok gondolkozni hogy mik azok a témák amik egyáltalán érdekelnének...

Egy szintén jövőre 8-os lány.

2017. júl. 10. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Se matekból se nyelvtanból nem jó :( szerintem válassz valami érdeklődési körödnek megfelelő szakiskolát
2017. júl. 11. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem.levo véleményét
2017. júl. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!