Szerintetek ennyi elég lesz idén orvosira?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden hasonló kérdés az idegeitekre megy már, de szeretném tudni mások véleményét a dologról. 410 pontom van, ami tudom, nevetségesen hangzik, tekintve, hogy egy éve 420 volt a minimum orvosira. Viszont nem hagy nyugodni, hogy két éve csak 403 pont kellett..és rengeteg véleményt olvastam az idei emeltekről, az összes statisztikát megnéztem már, amik alapján azt szűrtem le, hogy nemcsak szerintem volt nehezebb az idei érettségi. Ebből arra következtettem, hogy 403 és 420 közé esik majd a ponthatár. A kérdésem pedig az lenne, hogy szerintetek érdemes-e egy picit reménykednem a 10 pontos csökkenésben Pécsen, vagy mondjak le már most róla teljesen és készüljek lelkileg a halasztásra?2017. jún. 30. 15:40
11/16 anonim válasza:
Ismételj érettségit.
Október-novemberben, bioszt, vagy valami könnyebbet. Május júniusban meg a másik tárgyat. Qrvára feküdj rá és meglesz. Közben meg tegyél le nyelvvizsgát.
12/16 anonim válasza:
Hát a nyelvvizsga aztán édeskeveset jelent neki a pontszámban, utolsó... nagy semmit.
13/16 anonim válasza:
Szerintem nem reménytelen :) De ahogy mondják:a pesszimista lemond róla,az optimista reménykedik,a reális pedig nem foglalkozik vele a ponthatárig. Nálunk 70valahány százalékos bioszok születtek,fizikák jók lettek, kémiák már kevésbé. Szóval én eltudok képzelni egy pontcsökkenést.
14/16 anonim válasza:
Szerintem csökkeni fog valamennyit mivel a tavalyi biosz és kémia nagyon könnyű volt, de én a helyedben felkészülnék arra, hogy ebből ismétlés lesz. De abban az 1 évben szépen felkészülsz és jövőre újra jelentkezel. A nyelvvizsgát egyébként érdemes megcsinálni szerintem is, ne egyetem alatt kelljen (jogsi ugyanez)
15/16 anonim válasza:
Oszinte leszek, szerintem ne eld bele magad, mert nagy valoszinuseggel tenyleg csokkenni fog, de ennyit nem hinnem :/ De semmi sem kizart! Tavaly is varhato volt a novekedes, de senki nem gondolta hogy 15 ponttal. Iden is varhato a csokkenes, es ki tudja ilyen logika alapjan mennyivel :) De amugy olyan sokan nem kerulnek be elsore,de masodjara, harmadjara igen, es hidd el, azon a par even semmi nem fog mulni es kivalo szakorvos lesz beloled :)) Szoval ne add fel! ^^
16/16 anonim válasza:
Ahogy néztem a statisztikákat, idén kevesebben jelentkeztek Pécsre. Ha tényleg igaz az, hogy nehezebb volt az érettségi és ez meg is fog látszódni az eredményeken akkor csökkenhet a ponthatár. Ne add fel sose, reménykedni mindig lehet és kell mert mert nincs lehetetlen, voltak itt már 383-as ponthatárok is szóval nincs kizárva egy esetleges 10 pontos mínusz. Ha megfigyeled 2016-ban és 2012-ben volt 410 felett, közötte nem, bizakodj :) A remény hal meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!